Ogün Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de dilciyim, inşallah İstanbul tutar bana da, çok istiyorum :(
Hayatın dolu dolu geçmiş abi, sevdiklerinle nice mutlu günler geçirmen dileğiyle :)

Ben de dilciyim, inşallah İstanbul tutar bana da, çok istiyorum :(
Hayatın dolu dolu geçmiş abi, sevdiklerinle nice mutlu günler geçirmen dileğiyle :)

O zaman çok çalış, sende kazan sende kazanırsın aslında bir şey yok, paragraflara çalışırsan rahat rahat yaparsın her şeyi, tabi bide kelime bilgisi şart onun haricinde ilk sene olmazsa eğer ayarlıyabilirsen yurt dışına work and travel e git 3 ayda ingilizceyi sular seller gibi konuşur gelirsin ;) Sonra tekrar sınava girersin istediğin gibi bir üniversiteyi kazanırsın.

İkinci senem bu, yurt dışı tecrübem var. Bi de dilkodayım, doğru tekniklerle çalıştığıma eminim de korku var abi. Bi denemede 70lerdeyim, diğerinde 50lere iniyorum. Çok nankör bir dil...

İkinci senem bu, yurt dışı tecrübem var. Bi de dilkodayım, doğru tekniklerle çalıştığıma eminim de korku var abi. Bi denemede 70lerdeyim, diğerinde 50lere iniyorum. Çok nankör bir dil...

Ben bir yere gitmeden kazanmıştım, ben kazandıysam inan bana herkes kazanır :D bundan eminim, :D ya önemli olan kelime bilgisidir.
Hocamız sağolsun zamanında bize ufak not kağıtlarına kelimelerin 3 hallerinide yazdırırdı lisede onları normal hayatta cebimizde taşımamızı otobüste, gezmeye giderken, yada birini beklerken boş durmaktansa cebimize yazdığımız kelimeleri ezberlememizi söylerdi. İşe yaradığına emin olabilirsin Dene derim ;) Denemekten bir şey kaybetmezsin, ve istediğin bölümü rahatlıkla elde edersin :D

108 gün kalmış, o yönteme inanıyorum, kesinlikle faydalı. Bir de ben vocab.testlerimden mesela 50kelime seçip hikaye gibi bir şey oluşturuyorum, telefonuma ses kaydı yapıp her gün dersaneye giderken dinliyorum. Süper etkili bir yöntem, tabi kafa patlatmak lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri