Ogün Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4369 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul - Fatihte 1987 yılında doğdum, halende aynı yerde aynı evde ikamet etmekteyim. Tabi eski 3 katlı bahçeli ev yıkıldı şimdi bina var, Bir mühendis ve bir öğretmenin tek çocuğuyum. Eğitimimi gene İstanbulda tamamladım. İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dil ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum. Asıl hedefim rehberlik yapmaktı ki öğrenciyken bunu iyi kötü sürdürdüm. Fakat sonra 2009 un sonlarında devletin çıkarttığı karar ile, Filoloji mezunları rehberlik yapamıyacağı söylendiği için kendimi özel sektöre atmak zorunda kaldım. Şuan çok uluslu, uluslar arası bir şirkette grafik yönetmenliği yapmaktayım. Spor ile tanışmam bu sürelerde başladı, 2009 Türkiye Ağır Siklet Boks şampiyonasında Türkiye 5.ciliğim mevcuttur. Bu başarımdan dolayı 2010 da Milli Takımda Bulundum, iş dolayısıyla spora bir süre ara verip 2012 in başlarında MMA ( Serbest Dövüş ) yapmaya başladım. Halen yapmaktayım, ve şuan Türkiyede ilk kez kurulan MMA Milli takımının içindeyim, İşlerim dolayısıyla az düzey italyanca dilim mevcuttur. Sinirli ve agresif bir o kadar da sakin birisiyimdir, sözlerimi açıkca söyler, gözümün gördüğü kimseden korkmam, Hayatımda hep bu lafı benimsemişimdir '' Her doğruyu Her Yer de Söyleme, Ama Yalanda Söyleme '' lafını hayat felsefem olarak kabul ettim.
Boğa burcunun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. En büyük hobim, arkadaşlarla beraber pes atmak ve online oyun oynama, gezmek, eğlenmektir. Tabi hobby olarak Saxophone çalarım, ama o kadar profesyonel bir derecede değil tabi..
Şimdilik bu kadar esen kalın...

Çok güzel anlatmışsın kardeşim umarım Boks'ta çok daha iyi yerlere gelirsin. Senle pek iyi tanışmamıştık geç oldu ama sağlam oldu. Bir ara pes'te atarız artık :p

Bir ailenin öğretmen olduğunu filan bilmiyordum. Ne güzel tanıyormususm seni ben :p ellerine saglık güzel oldu :)

Çok güzel anlatmışsın kardeşim umarım Boks'ta çok daha iyi yerlere gelirsin. Senle pek iyi tanışmamıştık geç oldu ama sağlam oldu. Bir ara pes'te atarız artık :p

Teşekkür ederim kardeşim. Fitness hocam :D sen olursan olur :p
Evet pek iyi tanışamadık geç oldu ama sağlam oldu

sonra ;

k8dku.jpg

HerculeS seni tanımak güzeldi birçok kişi gibi seni de tanımıyordum. Spora ilgi duyman çok güzelmiş, hem iş hem de özel hayatında dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle..

Ogün delikanlının dibidir Çok sevdigim bir isnandır kişiliği sağlam bir adamdır. Rabbim onun dostlugunu eksik etmesin. ;)

Ogün delikanlının dibidir Çok sevdigim bir isnandır kişiliği sağlam bir adamdır. Rabbim onun dostlugunu eksik etmesin. ;)

Amin , inşallah.

HerculeS keskin kalemi ve dobralığıyla dikkat çeken ve gözlemlediğim kadarıyla da haksızlığa tahammülü olmayan , değer verdiği kişiler için herşeyi yapabilecek biri. En son Kezbanlara takmıştı son durum ne bilmiyorum :p

Şu dövüş maratonunda Rabbim seni darbeden yumruktan korusun Ogün :p

Ogunle biz tam bi tesaduf eseri (tanisacagimiz varmis) baska bi forumun iftar yemeginde tanistik. O zamana kadar adindan bile bi haberdardim kendisinin. Gorunuste sakin biri gorunsede sonra sonra deli dolu espirili ve muhabbeti guzel birisi :cici: emanete asla ihanet etmez. (cantami bi bes dakikaligina kendisine emanet etmistim o gun :zuha: )
Tanimaya deger bir insan :)
Seninle tanistigima memnun oldum arkadasim hersey gonlunce olsun :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri