ogretmenligin en kiyak meslek olmasi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bide siz arkadakiler öne gelin.. arkada ne var hep arkada oturuyorsunuz demeyen öğretmen görmedim..

+ ehliyet sinavi gözetmeni, 1 saatte 100 tl.
Kpps sinavi gözetmeni hooop bi 100 tl daha. Maaslari cok az ya, cumartesi pazar bile mesaide :D

Olum tas tasiyoruz taaas.
tatava yapmayin kabul edin !

ne kadar ki maaslari, arkadas zor ya o kadar cocugu bazi cocuklar var dusman basina..

secim mi var hooop mubasir gomdu yine 100 lirayi, maas az der ozel dersin saatine 100 lira ceker tabii yaaa

hiç kendimi yormuyorum öyle şeylerde görev alıp
100 tlye kılımı kıpırdatmıyorum durumumuz öyle iyi *AHAH

Allah için rahat meslek zamanında küçümseyip tercih etmediğim için de pişman olduğum bir gerçek :dyg:

kimse kusura bakmasın aptalca bir düşünce..

öğretmenliğin içinde olmayanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi..
in kendimi yoramam..
yüzlerce madde halinde öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu sıralayabilirim.. ama ülkemizdeki taş kafalı (öğretmenliğin kebap meslek olduğunu düşünenler) insanlar için kendimi yormayacağım..
en kıyak meslek ise öğretmen olsaydınız diyorum..

evet ortmenler birbir dokulsun bakalim, benim 3 kardesim ogretmen olayin bizzat icindeyim. biri cikip denilenlere yalan, yok kardesim boyle bisey desin olur muuu direkt saldiri, aptal, tas kafali yersen ??? yuzlerce madde ahahahahahah

Pek kıyak sayılmaz.
Öyle insanlar var ki düşman başına bile diyemiyorum.
Hele meslek lisesi öğretmeniysen, atın üstüne toprağı..
45 kişi tam ergen hormonların tavan yaptığı dönem, ağızdan küfür düşmeyen, öğretmen hiçe sayan hatta sınıfta masturbasyon yapan bile bulabilirsin... Böyle bi ortamda kalk ders anlat. İnsan kafayı yer.

Saygın bir mesleği sıkılmaz uslanmaksızın karalama eyleminin ürünü.

Staja başladım, ilk dersten sesim kısıldı. Lise ögrencilerinin terbiyesizliklerinden hiç bahsetmiyorum. Kimse bana öğretmenlik kolay demesin.

Arkadaşlar inanır mısınız bu öğretmenler eve gidince uyuyormuş bi de var mı böyle bir şey. Hatta yemek yedikleri de söylentiler arasında, cidden canımı sıkmaya başladı bu durum.

:nee:

Öğretmenlik güzel bir meslek, kutsal bir meslek. Ancak başka mesleklerde de olduğu gibi bu mesleği yapan bazının öğretmenliği "para" için yaptıkları da bir gerçek.

Özel sektörde dersane ya da kolej öğretmeniyse hocanın pestili çıkıyordur. kapitalist sistem eğitimci tanımıyor köle gibi görüyor öğretmenleri. meb deyse hocanın vicdanına kalmış

Olur mu en kutsal meslek, her ne kadar doğru düzgün yerine getiremeyen bir sürü kişi olsa da

şükür henüz kimseden tepki almadım. veliler olsun öğrenciler olsun hepsiyle aram iyi
ayrıca bu nasıl başlık yahu düzeltilse

Hazımsızlık ve kıskançlık sonu açılan konulardan birisi.Çalış seninde olsun derler adama.Ayrıca genelleme yapmak ne kadar doğru ? Köy okulunda birleştirilmiş sınıfta öğretmenlik yapan öğretmenlerle konuşun.Onlar size anlatır öğretmenliğin en kıyak meslek olduğunu..

Sahi öğretmenlik para kazanmaktı değil mi?
Para kazanmak bu ülkeye karakterli bireyler yetiştirmeye çalışmaktan,insan denilen karmaşık varlığı gerek duygusal gerek mantıksal mana da eğitmeye çalışmaktan daha önemliydi değil mi?
Ok.
Dileğim sadece ''öğretmen'' sıfatını hak edebileceklerin bu mesleğe layık görülmesi.Zira o öğretmen denilenlerin bir çoğu benim gözümde öğretmen falan değil. Tarih bilimci,coğrafya bilimci,Matematik bilimci... O kadar.

Geri