Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öğretmenliğin içinde olmayanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi..
in kendimi yoramam..
yüzlerce madde halinde öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu sıralayabilirim.. ama ülkemizdeki taş kafalı (öğretmenliğin kebap meslek olduğunu düşünenler) insanlar için kendimi yormayacağım..
en kıyak meslek ise öğretmen olsaydınız diyorum..
evet ortmenler birbir dokulsun bakalim, benim 3 kardesim ogretmen olayin bizzat icindeyim. biri cikip denilenlere yalan, yok kardesim boyle bisey desin olur muuu direkt saldiri, aptal, tas kafali yersen ??? yuzlerce madde ahahahahahah
Pek kıyak sayılmaz.
Öyle insanlar var ki düşman başına bile diyemiyorum.
Hele meslek lisesi öğretmeniysen, atın üstüne toprağı..
45 kişi tam ergen hormonların tavan yaptığı dönem, ağızdan küfür düşmeyen, öğretmen hiçe sayan hatta sınıfta masturbasyon yapan bile bulabilirsin... Böyle bi ortamda kalk ders anlat. İnsan kafayı yer.
Arkadaşlar inanır mısınız bu öğretmenler eve gidince uyuyormuş bi de var mı böyle bir şey. Hatta yemek yedikleri de söylentiler arasında, cidden canımı sıkmaya başladı bu durum.
Öğretmenlik güzel bir meslek, kutsal bir meslek. Ancak başka mesleklerde de olduğu gibi bu mesleği yapan bazının öğretmenliği "para" için yaptıkları da bir gerçek.
Özel sektörde dersane ya da kolej öğretmeniyse hocanın pestili çıkıyordur. kapitalist sistem eğitimci tanımıyor köle gibi görüyor öğretmenleri. meb deyse hocanın vicdanına kalmış
Hazımsızlık ve kıskançlık sonu açılan konulardan birisi.Çalış seninde olsun derler adama.Ayrıca genelleme yapmak ne kadar doğru ? Köy okulunda birleştirilmiş sınıfta öğretmenlik yapan öğretmenlerle konuşun.Onlar size anlatır öğretmenliğin en kıyak meslek olduğunu..
Sahi öğretmenlik para kazanmaktı değil mi?
Para kazanmak bu ülkeye karakterli bireyler yetiştirmeye çalışmaktan,insan denilen karmaşık varlığı gerek duygusal gerek mantıksal mana da eğitmeye çalışmaktan daha önemliydi değil mi?
Ok.
Dileğim sadece ''öğretmen'' sıfatını hak edebileceklerin bu mesleğe layık görülmesi.Zira o öğretmen denilenlerin bir çoğu benim gözümde öğretmen falan değil. Tarih bilimci,coğrafya bilimci,Matematik bilimci... O kadar.