ogretmenligin en kiyak meslek olmasi

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
iki ay yaz tatili, 15 gun subat tatili, uzerine milli bayramlar onlar bunlar kar tatilleri, oglenci sabahci falan filan gunun yarisi zaten bos, uzerine haftasonu iki gun de tatil. ogretmen pasosu, indirimleri de cabasi. sinifin kapisini kapattiktan sonra kimse karisamiyor ama sorsan atom parcaliyorlar ya soyle zor boyle zor. hadi gulum, hadi.

Zorlukları da vardır muhakkak ama bayram günü bile çalışan bi memur olarak tatillerini kıskanıyorum .p

Ben öyle düşünmüyorum..Anne babalar çocuklarına 2 saat dayanamıyor ama onlar 30 çocukla ilgileniyor..

Öyle bi anlatmış ki; sanırsın Real Madridde Cristiano Ronaldo.

ha hi de boyleleri var elestiriyi kabul etmeyip direk yazana saldirmak, futbol oynamasa esenler otogarinin arkasinda cadirda yasayacak tiple beni kiyasliyorxd

valla benim için söylüyorsanız doğru keyfim yerinde, ama çok çalışanı da var
sınav bile yapmıyorum la ben

Türkiye'deki en "yan gel yat" mesleklerden.

simdi aramizdaki ogretmen arkadaslarimiz mesleklerinden memnun degiller mi yani ? ne dedik kiyak dedik, elini vicdanina koy ayiptir be muallim degil mi yani kiyak ???

Urfa'ya kar yağmadı bak tatili olmadı. Öğretmen olmayanların haset ettiği meslek :)

Çoğu insan istemediği mesleği yaparken "Olsaydın o zaman." yorumu biraz acımasızca değil mi?

yahu bana desinler ki ben cok zorlaniyorum, ogretmenlik cok zor bir meslek. :)

Ok8qb0.jpg

Bana sataşma adına açılan başlık. .. prim vermeyelim lütfen.
şahsen ben gereken cevabı verirdim lakin arkadas askere gidecek falan iyice psikolojisi bozulmasin diye alttan alıyorum. Bak goruyor musun fevercan, yine seni düşünüyorum. benim gibi bir arkadasin oldugu icin ne kadar da sanslisin.

Ben zorlanıyorum.Sabahın beşinde kalkmak zorundayım köy okulu.imkansızlıklarını diyorum çünkü okulun imkanları çok sınırlı.Öğrencilerin çoğu taşımalı ve okuma yazma bilmiyor. Öğretmenlerle ne alıp veremediğiniz var anlam veremiyorum.

bi hocam ne bağırıyorsunuz diyişleri var, böyle kaba kibar arası bişey oluyor, ne bağırıyon ile niye bağırıyorsunuzu kombin etmişler
sırf bunun için öğretmen olunur
he bi de hocam bunların üçüsü çok konuşuyor gibi örnekleri de var, o ayrı bomba

ha bi de bazi rituelleri var bunlarin ya komedi. "hopp ne gulusuyosunuz hadi anlat da biz de gulelim" demeyen hoca gormedim ben vallaha

öğrenciler bana dedi ya öyle
hocam ne gülüyorsunuz söyleyin biz de gülelim diye

sene başı yoklama alıyorum
bi isme geldim başladım gülmeye durduramıyorum kendimi, diyemiyorum da neye güldüğümü ayıp olur diye

çocuğun adı resul özçük abi nası gülmeyeyim ya

Bir öğrenci çeşidi de öğretmenin bilgisini sınayan model. Sorularına tatminkar cevap veremezseniz bir şey bilmiyor diye tınlamazlar. Genelde yeni öğretmene yapıyorlar. Böyle bi sınavdan geçmiştim. :D

Geri