öğretmenimle sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2767 gün önce görüldü
Hoşuna gidecek şeyler yap. Bizim de Özel Öğretim Yöntemleri dersine giren kadın 60'ında huysuz bir şeydi. 4 kişilik gruptuk bize takmıştı. Neyse ki bölüm başkanı severdi beni ordan yırttık. Kesin bırakırdı. Bize şundan takmıştı. 2. sınıfta iken bu 3lere derse giriyordu; ne konular var diye merak edip girdik. Kadın sinir olmuş bize. :D Manyak sevinsene senin dersine giriyoruz, onure olman lazım.
Hoşuna gideceği şeyler yap; mümkünse kamerce espriler yapma kadına. :D Gözüne girmeye falan çalış işte. İnek öğrenci moduna gir. Soru falan sor dersle alakalı. Öğretmenler sever ilgili öğrenci tipini. Yalnız soruları hocayı bozmak için sorma. :D

ben atatürkçü değilim. belki biraz etkilenirsin diye atatürk örneği verdim yine etkilenmedin. xd özgürlük ve eşitlik partisi, hep üyesi falan mısın? sohbetin bundan sonrasını kürtçe devam edebiliriz. dillerini bilmediğin adamları nası savunabiliyon ayrıca özverine hayranım

Ezidinin hakkını savunmak için ezidi olmak mı gerekiyor? Hiçbir partiye üye değilim.

Puhahaha :D Mantığa bak! Çatışmaya da girmiştir kesin değil mi senin mantığına göre?

tumblr_mzz8nqg4ES1tqa9joo1_500.jpg

Geri