öğretmenimle sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2768 gün önce görüldü
az ders calıs bence. ben bana takan hocalardan öyle kurtuldum. 1000 sayfalık kitaba 1 saat calısmaya kalkınca hoca cok pis takıyodu :/

şimdi sana bi açıklayım az. max 4 soru sorar. ilk sorunun 2, 2. sorunun 3, 3. sorunun 4 maddesi olur. 4. soru da makale çözümlemesi.
ilk soruda konuda geçen bi sözün kime ait olduğunu, sözdeki kelimelerin tanım ve açıklamalarını ister.
2. soruda 3 madde var ya ilk iki madde iki kitabın özetidir. 3. maddede iki kitabın yazarının ortak dünya görüşleriyle ayrıldığı noktalardır.
3. soruda 4 ayrı mütefekkirin kozmolojisini sorar.
4. soruda da dönem başında söylediği ansiklopedinin 150 ile 600. sayfaları arasında hafifçe değinilen türk islam düşünce tarihini.
4. sorunun değeri 50 puandır. 3. soru 25. soruları standarttır.
geçme notumuz geçen seneye kadar 70ti. bu sene 60 yaptılar çok şükür.

edit. ayrıca geçen dönem 1 hafta boyunca günlük 3 saat bile uyumadan sırf bu hocanın dersine çalıştım. not çıkarırken kitap yazdım adeta. ve 35 aldım xd

geçme notunu 70ten 60a mı çektiler vaay. büt falan da getirdiler dee mi. hatta bitirme senesindeysen ekstra ders kredisi de veriyolarmış artık. lan benim zamanımda hiç biri yoktu 5.5 senede bitirdim okulu. böyle olaydı 1.5 sene kaybetmezdim :/

neyse geçenlerden tüyo al veya kopya çek o zaman ne diyim, ben hayatım boyunca geçemiyeceğimi düşündüğüm dersleri bu yollarla geçebilmiştim, feci kopya çekerdim :T:

geçme notunu 70ten 60a mı çektiler vaay. büt falan da getirdiler dee mi. hatta bitirme senesindeysen ekstra ders kredisi de veriyolarmış artık. lan benim zamanımda hiç biri yoktu 5.5 senede bitirdim okulu. böyle olaydı 1.5 sene kaybetmezdim :/

neyse geçenlerden tüyo al veya kopya çek o zaman ne diyim, ben hayatım boyunca geçemiyeceğimi düşündüğüm dersleri bu yollarla geçebilmiştim, feci kopya çekerdim :T:

koşullu geçmeyi kaldırdılar goduklarım eskiden cd olan not şimdi ff oluyo...
aynen geçen herkesle konuştum kopya çekiyolarmış. yemin ederim onlarla konuşana kadar hiç aklıma gelmemişti benim kopya çekmek. o kadar dürüst bi insanım haftalarca çalışıp kalabiliyorum xd

Tamam. Ne tür bir şeysin sen böyle? Ne iğrençsin. Sahibin seni nerelerine sürüyor da bu kadar iğrenç hale gelmişsin. Ele bak! Tavus kuşunun ayakları daha güzel durur yanında. Sahibine söyle seni böyle hor kullanmasın.
Edit: Ayağınla da konuşayım mı?

Tamam. Ne tür bir şeysin sen böyle? Ne iğrençsin. Sahibin seni nerelerine sürüyor da bu kadar iğrenç hale gelmişsin. Ele bak! Tavus kuşunun ayakları daha güzel durur yanında. Sahibine söyle seni böyle hor kullanmasın.
Edit: Ayağınla da konuşayım mı?

oo atarlı ergen

bu kadın bu yaşına kadar evlenmemişse egilim farklı olabilir. manitası ol

Hocadır o öğretmendir o.
Takma zamanla alışırsın.
Uzat sende mezuniyeti.
Hem mezun olup ne yapacaksın boşver

Sen yapmışsındır kesin bi şey. Manyak mı durduk yerde sana sarsın. :D Bence git konuş, özür falan dile.
Hiç böyle sorunlarım olmamıştı. Professor ve doçent eşlerine kadar tanıştırmışlardı. :D

Bence kadına ters gelecek bi şeyler demissindir. Bizim okulda da vardı; 60'ında hiç evlenmemiş kompleksli oluyolar biraz. :D

anarşik bir türqüye için, ulustaki atatürk heykelinin yerine apo heykeli dikilmesi için biji serok selooooo

Sen apoya laf edersin onlar sana saldırır, o da atana laf eder sen ona sen ona saldırırsın ve sonuçta birbirinizden farkınız kalmaz. Biz heykellerin dikilmesine ve karşılarına geçip olmayan akılların infaz edilmesine, put gibi tapınılmasına, taa 100 yıl öncesinde kalmış neredeyse bütün kanunlarının direkt alıntı yapıldığı sisteme karşıyız. Zamanının en iyisi olabilir, aha bu imralıdaki dallama da kendi çapında iyi olabilir. Körü körüne bağlılığa karşıyız. Hiç eleştiri olmadan olmaz. Atatürk, muhalefet olsun diye tek partili sistemden çok partili sisteme geçirmiştir. Diktatörlüğe karşıdır ama siz kendiniz ondan elli kat diktatörsünüz. Gelmiş heykelden bahsediyor çocuk!

Sen yapmışsındır kesin bi şey. Manyak mı durduk yerde sana sarsın. :D Bence git konuş, özür falan dile.
Hiç böyle sorunlarım olmamıştı. Professor ve doçent eşlerine kadar tanıştırmışlardı. :D

Bence kadına ters gelecek bi şeyler demissindir. Bizim okulda da vardı; 60'ında hiç evlenmemiş kompleksli oluyolar biraz. :D

yok la vallaha hiçbi şey yapmadım. sadece bi iki dersine girmedim o kadar. devamsızlık hakkını devlet veriyo bize, 4 ders girmeme hakkım var :/

Sen apoya laf edersin onlar sana saldırır, o da atana laf eder sen ona sen ona saldırırsın ve sonuçta birbirinizden farkınız kalmaz. Biz heykellerin dikilmesine ve karşılarına geçip olmayan akılların infaz edilmesine, put gibi tapınılmasına, taa 100 yıl öncesinde kalmış neredeyse bütün kanunlarının direkt alıntı yapıldığı sisteme karşıyız. Zamanının en iyisi olabilir, aha bu imralıdaki dallama da kendi çapında iyi olabilir. Körü körüne bağlılığa karşıyız. Hiç eleştiri olmadan olmaz. Atatürk, muhalefet olsun diye tek partili sistemden çok partili sisteme geçirmiştir. Diktatörlüğe karşıdır ama siz kendiniz ondan elli kat diktatörsünüz. Gelmiş heykelden bahsediyor çocuk!

ben atatürkçü değilim. belki biraz etkilenirsin diye atatürk örneği verdim yine etkilenmedin. xd özgürlük ve eşitlik partisi, hep üyesi falan mısın? sohbetin bundan sonrasını kürtçe devam edebiliriz. dillerini bilmediğin adamları nası savunabiliyon ayrıca özverine hayranım

Hocaya takılcak birşeyler bulman gerekcek.

Geri