öğretmenimle sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
bölümün en eski hocası olan 65 yaşında, doğuştan kızıl, hiç evlenmemiş ve hasta annesine bakan bi kadın bu. en baba alan tarihi derslerime giriyor. kendisinin verdiği 3 dersi alttan alıyorum. ve gelecek sene 2 ders daha verecek. zaten bin tane alttan dersim var artık dersleri halletmem lazım yoksa mezuniyeti bikaç sene ertelemek zorunda kalcam :(
beni görünce cinleniyo bu karı sınavlarda yerimi değiştiriyo falan. hiçbi şey yapmadım ama adımı falan bilir, 1. sınıfın ilk dönemi ilkçağdan aldığım vize notuna kadar hatırlar. napsam nası bi güzellik yapsam bilemedim. acaba birinizin dayısı dedesi falan var mı bekar, onunla baş göz edek de bıraksın artık benle uğraşmayı :(

Abartmamak ve yanlış anlaşılmaya mahal vermemek suretiyle ona dersler hakkında zekice sorular sor ve cevabını al.

Onunla konuşurken nine muamelesi yapmak yerine genç bir kızla konuşuyor gibi davran.

Gözlerinin içine bak ve dikkatini dağıtma.

Güler yüzlü ve samimi ol.

Yalnız dikkat et, okul bitmiş olmasın.

Aceleci etmelisin. Fazla dersin var çünkü...

Ha bu arada, gözüne fazla gözükmesen iyi edersin.

Sana değil de o hocaya acıdım. Hocada değil de kendinde arasan yanlışı, belki de bulup düzel(t)irsin.

Gururunu bir kenara bırak ve hocaya yakınlaşmaya başla bir yerlerden :T:

benim bi yanlışım olmadı. hocaya yanlış yapacak kadar samimiyetimiz yok

Farkında olmadığın bir durumdan kaynaklı olabilir. Önyargı diyebilirsin buna ama hocada sorun arama. Ayrıca hele o imzana bak!

Sen hocana karı diye hitap ediyorsan hala dersi versen ne olur vermesen ne olur

O zaman o kadın o okuldan gidene kadar mezun olmayı unut :d

olum çoluğu çocuğu yok babası ölmüş anası hasta. okulu bırakması için bi neden yok. anca ölürse gider. kışın -20 derece soğukta ayazda grip bile olmuyo. sıztım yani, 10 sene alır benim lisans eğitimim :/

Farkında olmadığın bir durumdan kaynaklı olabilir. Önyargı diyebilirsin buna ama hocada sorun arama. Ayrıca hele o imzana bak!

ciddi söylüyorum hocalarıma çok saygılıyım. hiçbi yanlışım olmadı, olmaz.
ayrıca imza zoruna mı gitti pan abi xd

Sen hocana karı diye hitap ediyorsan hala dersi versen ne olur vermesen ne olur

mahalli söylem canım bu. sen mesaj yazma uza

Hocalar kime takacagini iyi bilir:p

Sen farkinda degilsindir belki ama hocanin dersindeki hal ve hareketlerine takmistir uslu kiz ol onun dersinde belki düzelir :)

olum çoluğu çocuğu yok babası ölmüş anası hasta. okulu bırakması için bi neden yok. anca ölürse gider. kışın -20 derece soğukta ayazda grip bile olmuyo. sıztım yani, 10 sene alır benim lisans eğitimim :/

ciddi söylüyorum hocalarıma çok saygılıyım. hiçbi yanlışım olmadı, olmaz.
ayrıca imza zoruna mı gitti pan abi xd

mahalli söylem canım bu. sen mesaj yazma uza

zoruna mı gitti

az ders calıs bence. ben bana takan hocalardan öyle kurtuldum. 1000 sayfalık kitaba 1 saat calısmaya kalkınca hoca cok pis takıyodu :/

lokum götüreceksen bekle de afyon'a gittiğimde kaymaklısından göndereyim karşim. sucuk da koyarım onu da verirsin. ondan sonra affetmezse kendi ayıbı. :dd

Geri