Öğretmenden Kürtçe Rahatsızlığı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sosyal medyada kinini bir zahmet kusmasin. Tepki almayi birak yarin birgun orda gorevinden alinirsa hic sasirmam..

Ya nedemek ya; sen belki hic Turkce konusmamis insanlara Turkce ogreteceksin.. Senin sayende bir dil kazancaklar belki.
Ama busra hanim ne yapmis, sıkılmis... tahammulu yok imis... geri geldigi yere gitsin. Anlayisli sevgili dolu isini sevenler gitsin.

knk ben zaten avatarımdaki adamı yakışıklı sestonu harika ingilizce aksanı dünyada eşi benzeri yok diye koymuyorum ki?
sadece Joseph morgan ve The originals dizisinde Niklaus mikaelson u canlandırdığı için koyuyorum ayrıca kendisi tarihteki ilk MELEZ yani hem kurt adam hem wampir 1000 yaşında kendisi lütfen saygılı olurmusun? bütün vampirler coğu Klaus dan türedi.
lütfen saygılı ol asdfaesrfasldkalsfd

@Fındık Koçanı

Sosyal medyada kinini bir zahmet kusmasin. Tepki almayi birak yarin birgun orda gorevinden alinirsa hic sasirmam..

Ya nedemek ya; sen belki hic Turkce konusmamis insanlara Turkce ogreteceksin.. Senin sayende bir dil kazancaklar belki.
Ama busra hanim ne yapmis, sıkılmis... tahammulu yok imis... geri geldigi yere gitsin. Anlayisli sevgili dolu isini sevenler gitsin.
Sezen hanım Ermeni kelimesinden sonra Kürtçe yada Kürt sözcükleri Türkiye’de tahammül edilemeyen bir gerçektir. kafanı yorma buradaki çoğu kişi büşradan daha beter bir duyguya sahiptir bu konuda

knk ben zaten avatarımdaki adamı yakışıklı sestonu harika ingilizce aksanı dünyada eşi benzeri yok diye koymuyorum ki?
sadece Joseph morgan ve The originals dizisinde Niklaus mikaelson u canlandırdığı için koyuyorum ayrıca kendisi tarihteki ilk MELEZ yani hem kurt adam hem wampir 1000 yaşında kendisi lütfen saygılı olurmusun? bütün vampirler coğu Klaus dan türedi.
lütfen saygılı ol asdfaesrfasldkalsfd

@Fındık Koçanı
kürtleri konuştugumuz konuda kurt deme kafam karisiyor.

adami bende seviyorumda mal gibi poz vermiş, o dudak biçimi de iğrenc duruyor. baska guzel bir resmini bulalim el birligi ile adssfgg

Sezen hanım Ermeni kelimesinden sonra Kürtçe yada Kürt sözcükleri Türkiye’de tahammül edilemeyen bir gerçektir. kafanı yorma buradaki çoğu kişi büşradan daha beter bir duyguya sahiptir bu konuda
Hrant Dink i unutmadik.....
Turkiye sadece turklerden oturude degil.. Rengarenk.... boyle geldi boyle gidecek.. farkindayim yabani :)

Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir
Mevlana

Sen hem gülsün hem reyhansın sen hem dertsin hem dermansın

Kız Arap kürdü çıktı Rıza baba

Climax araplar sana ne ettide bukadar icine oturmus :(
Bu arada ustu kapali surekli bana laf atmanida anlamis degilim.. sana ben dert olmusum cima???

Son düzenleme:
Sıradaki düşmanlık VERA'ya gelsinnn .P

O arkadas sosyal medyada kendince parlamis sonrasinda ise goren herkes tarafindan hakarete mahruz kalmis bu tur olaylarin geneli insani olume surukler o sebeple lutfen insanlarin yaptiklari hatalarin ustune ustune gitmeyin, yaziktir.

Geri