ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
o nick orgy den mi türemiş acaba diye merak ettiğim üye :p

YorumLarini severeq taqip ediyoruS .s.s.s başarıLarının devamını dileRiz ;)

By Tuğçe is guaranteed.

madem tag'ına yazamıyorum bende buraya yazarım! iyi ki tanımışım, daha önce nerelerdeydin diyebileceğim nadir kişilerden biri.sabahlara karar dedikodu yaptigimiz dogrudur. (desemde inanmayin 12 de yatiyor adam, sanirsin devlet memuru :p) prenses olamadan ya o ya ben gidecez sanki burdan. (aramizda kalsin namaza başladı biraz once ozel uye olabilmenin gerekliliklerini yerine getirmek için. ) yani kisacasi seviliyorsun ogicim. :)

Sucuklu yumurtaaaaaa <3En başta ne sinir oluyordum sana he. Ama o gurup sohbetten sonra en ama en çok sevdiğim biri oldun.
Ben kimsede gülmediğim zaman seninle konuşurken gülüyorum.
İnsana gerçekten iyi geliyorsun :T:
Yeni senaryo yazılarını bekliyoruz.
Kendisi benim ex aşkım olur :p
Lan Oggy iyi ki varsın :)

Çok komik biri olduğun belli =) gözüm üstünde takipteyim

Tek bişey yazıp kaçıyorum
<3333
Recep in eski manitasi:p

Beni çekemiyor..
Sürekli Recep'i kötülüyor bana. Anlamıyorum ne istiyorsun çocuktan. :(
Bırak artık Recep'in peşini.

-Yorumları ile bana kahkaha attıran renkli ve sevimli kişilik.
Eksik olmasın.
Delete oggy delete. :D

İnsansı, zeki ,çevik ,akıllı bir o kadarda matrak,entel dantel . sevilir .:D

Forumun en yakışıklısı, kardeşim benimm.

Bu hangi tür dediğim zamanlar olmuyor değil

Geyik yapıp kırıcı olmamayı,nabza göre şerbet vermeyi iyi bilen bir arkadaşımız.Forumun çok özel bir rengi.Kahkaha atmama vesile olan yorumları olmuştur.Çoğu yorumlarında tebessüm ederim.Bu zamana kadar herhangi bir yorumundada, bir zümreyi yada bir kesimi aşağılayarak onun üzerinden espri yaptığına hiç rastlamadım.Buda ayrı bir yetenek bana göre.Hiç tanımadığım halde bu kadar şey yazabilmiş olmamdada bir hikmet olmalı :p

Beni fazlasıyla kıran bazen çok patavatsız olabilen taktıma takan , Alah şerrinden korusun dediğim bir arkadaş :p

Gitse iyi olur dediklerimden .

Oggy
Bunu diycegim hic aklıma gelmezdi ama en samimi buldugum kisi :/
Yorumlarınıda cok seviyorum en azından icten :p

Geri