Of be yeter

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü

Forumun ana sayfasını yenilemek yerine, takip ettiğin konu sayfasını yenilemeyi tercih edersen, takip ettiğin konuya da kolaylıkla ulaşabilirsin demek istiyorum.

Bak ya Allah razi olsun forumda 50 tanr sarki sozu acsinlar ama biz angut gibi takip etmek istedigimiz konu icinde takili kalalim 2 veya daha fazla konuyu takip ediyorsam ne olacak acaba? Ucu dolu fikirlerle gelin arkadasim yapmayin ya

bazen gerçekten çok gereksiz konuları özellikle aynı bölüme ait konuları çok sık art arda açıyolar

Arkadaş gece aç konuyu yada bu saatlerde açıyosan 3'ü 4'ü geçmesin konu sayısı

Bak ya Allah razi olsun forumda 50 tanr sarki sozu acsinlar ama biz angut gibi takip etmek istedigimiz konu icinde takili kalalim 2 veya daha fazla konuyu takip ediyorsam ne olacak acaba? Ucu dolu fikirlerle gelin arkadasim yapmayin ya

Senin problemin "Şarkı Sözü" açanlardan yana mı ? Yoksa konularını takip edememekten yana mı ?

Takip etmek istediğim konuyu takip edemiyorum diyen sensin. Aynı anda 15 tane farklı konuya yorum yapılırsa da senin dediğin ile aynı kapıya çıkıyor. Yine sayfayı yenilediğin anda, takip etmekte olduğun konuyu sayfanda göremiyorsun.

Ayrıca, "Abone olduğun konular" kısımlı bir başlığa da rastlamıştım "Profiliniz" sekmesi içerisinde. Bunu da denemekte fayda var.

Sitemlerini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum.

Senin problemin "Şarkı Sözü" açanlardan yana mı ? Yoksa konularını takip edememekten yana mı ?

Takip etmek istediğim konuyu takip edemiyorum diyen sensin. Aynı anda 15 tane farklı konuya yorum yapılırsa da senin dediğin ile aynı kapıya çıkıyor. Yine sayfayı yenilediğin anda, takip etmekte olduğun konuyu sayfanda göremiyorsun.

Ayrıca, "Abone olduğun konular" kısımlı bir başlığa da rastlamıştım "Profiliniz" sekmesi içerisinde. Bunu da denemekte fayda var.

Sitemlerini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum.
Ya arkadasim benmi anlatamiyorumki cumleleride iyi kullanirim ama kani beynime neden sıcratiyosunuz ki?

Bak simdi anlaticam sana derdimi.
Simdi dun aksam bi konu var ve biz konudayiz neyse bildirim geliyo bakiyorum cikiyorum konu yok cnk saniyesinde 40 tane sezen aksu topice dusmus bile neyse diyorum normalde hiti yuksek bi konu topicte kalmasi gerek hemen tiklayip girmem gerekirsen senin dedigin yontemleri kullanarak konuya ulasip tekrar post atiyorum. ( forum kullanmayi senin kadar biliyosam demekki) neyse gene donup biseye bakip kafami ceviriyorum bu sefer bahadir saglam ama tum topic dolmus. Neyse neyse ben hit konuma direk topicten ulasmak istiyorum kulagimi tersten tutmamak icin. Dedigin gibi 15 20 konuya ayni anda post atilirsa gene oyle olmaz o serilikte kimse post atmiyor saniyede 2 konu cnk hic bir sekilde dikkat etmiyor actigi konulara konu olsun rankim dolsun baska bi mevzu diil yani. Tamam hadi dedigin gibi oldu diyelim 15 20 konuya ayni anda post atildi arada bir iki de konu var bende konumu bulup tekrar yukseltirim buna lafim yok. Ben insanlar bir konuyu konusurken saygisizca 60 70 tane konu acilmasina ve bu konularinda 5 kurusluk degeri olmamasina kiziyorum

Oyh yoruldum ya

Noldu annamadim ben

Geri