Of be yeter

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Ya yonetim hadi Onurcani anladik bisiler anlatti dun gece pmle ona sustuk peki suan topice bakarmisiniz sarki sozleriyle dolu ya takip ermek istedigim hic biseyi takip edemiyorum yapmasinlar bu kadar b.ku cikti arkadas bi ortasi olsun Cohen bi dururmusun ya ben gercekten foruma girip bisey yapmaya cekiniyorum konu aramaktan boguldum cnk topic sezen aksu yok bahadir saglam yok su yok bu ya sinir koyun bari au konu acma isine

Bu konuya katılıyorm :ofkelendim: :p

Bu konudada gercekten cana geldim artik aabahtan beri actigi konularin hangisinde bir tane yorum var ya arkadas ne katiyosun forumada pat pat pes pese aciyosun bunu anlamiyorum

sınır koyulması konusunda bende katılıyorum. Bide bazı konmularda bir mesaja sığacak bilgiler on mesajla anlatılıyor. Sırf pos kasmak için böyle gereksiz şeylere gerek yok sanırsam. kimse açılan konu sayısına yada mesaj sayısına bakmıyor :)

sözlük konum birden arka sayfalara gidince sağlam bi puxa vida* çekmedim değil.

taam konu açın ama biraz soluklanarak açın. madalya vermeyecekler.

* puxa vida : mister no repliği. böyle bişeye tepki gösterdiğinde söylerdi canına yandığımın

Hem zaten açtığı konular şarkı sözü 2-3 konu açsa yeterli foruma yararı olacağını hiç mi hiç düşünmüyorum düz açıyor konuyu zaten özen gösterse bu kadar peş peşe açamaz zaten etiket yapar konu başlığını konu içine yazar falan falan Pitre Derya ilgilenin lütfen.

Şahanın bı reklamı vardı o geldi aklıma

"Kreç her yer kreç kullan şu calgonu ablacım"

Şarkı sözü her yer şarkı sözü ablacım :D

Sitem şekline hayranım.:) Kızınca daha da güzelleşmişsin.

Ve ayrica ozgun konular ceker foruma uyeyi

Şu rank denilen kişiyi de aradan cikartsinlar bence:D

Katılıyorum.
Benimde rahatsız olduğum ve merak ettiğim bir şey bu.Ama kimseye soramadım hiç.

Konu açma sayısı artsın diyemi bunlar?

yönetim olarak, bahsi geçen konuları açan arkadaşa tüm şarkı sözleri ezberleme ve her bir parçayı canlı olarak söyleme cezası verilmiştir.

Cengizzzzzzzzz cengizzzzzzzz :asd:

Konulara sınırlandırma getirilmesi, forum kirliliğinin önlemlesi adına mantıklı olabilir.

- Yalnız ben istediğim konuyu anında bulabilirken; bir başka insanın konu aramaktan boğuldum demesini pek de uygun bulmuyorum.

+ Yeter ki neyi aradığını bil.

Konulara sınırlandırma getirilmesi, forum kirliliğinin önlemlesi adına mantıklı olabilir.

- Yalnız ben istediğim konuyu anında bulabilirken; bir başka insanın konu aramaktan boğuldum demesini pek de uygun bulmuyorum.

+ Yeter ki neyi aradığını bil.

Topicte bi konu var diyelim ust uste konus actiklarinda sayfayi yeniliyorum ve senin kadar pratik sekilde tekrar son konumu takip etmekte zorlaniyorum. Neyi aradigini en iyi bilenlerden oldugum icin aradigima hemen ulasmayi seviyorum. Bunda uygun bulamadiginiz kismi cok merak ettim

Topicte bi konu var diyelim ust uste konus actiklarinda sayfayi yeniliyorum ve senin kadar pratik sekilde tekrar son konumu takip etmekte zorlaniyorum. Neyi aradigini en iyi bilenlerden oldugum icin aradigima hemen ulasmayi seviyorum. Bunda uygun bulamadiginiz kismi cok merak ettim

Forumun ana sayfasını yenilemek yerine, takip ettiğin konu sayfasını yenilemeyi tercih edersen, takip ettiğin konuya da kolaylıkla ulaşabilirsin demek istiyorum.

Geri