Kim
Gümüş Üye
Tamam abla ;dO zaman bidi bidi yapmıcaksın![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam abla ;dO zaman bidi bidi yapmıcaksın![]()
İtibardan tasarruf olmaz kdhdjfkg@Otantik Varoluş kesin geri kalan 500 tl i bana hediye eder bi parça ürün daha eklemeye gittim dönerim..
Üzülürüm![]()
Canım lenacım enerjinin fayda etmediği efendime söyleyeyim ekmeğini yiyemeyeceğimiz bir ortam... ama bu enerjimizin boşa gitmesi üzüyor... keşke sokak sanatcısı olsaydık... Benim de tek sorunum konuyu bağlayamayışım işte........eskiden olsa şey derdim; annayla orti olmamız yok mu…uu kesin kazanırdık…. enerjimizle…..
şu an sadece herkese başarılar diliyorum..
Katılırız ya Melis :d aaaamelis de bilmiyor...
Anna ile orti olmaniz yok mu Lenaaaa;)eskiden olsa şey derdim; annayla orti olmamız yok mu…uu kesin kazanırdık…. enerjimizle…..
şu an sadece herkese başarılar diliyorum..
Hayır, maalesef... Okey oynamayalı yıllar oldu ayrıca bu aralar çok yoğunum.@Lefty var mısın?
bende yoğunum bence de başarılar.Hayır, maalesef... Okey oynamayalı yıllar oldu ayrıca bu aralar çok yoğunum.
Katılan herkese başarılar diliyorum.
Sen katıldığında yönetim herhangi birisi ile eşleştiriyor.bende yoğunum bence de başarılar.
sen katıldığında da yönetim herhangi birisi ile eşleştiriyor.Sen katıldığında yönetim herhangi birisi ile eşleştiriyor.
ah annacım sen bağlamasan da olur cümlelerini biz senin sevimliliğine bağlarız..... istesek bu ortamı dağıtırız bile öyle deme. çakallarla dansı severim ben çnkü(kötü algılanmasın ltfn)... sen de kolay pes edecek biri değilsin… ayrıca benim tavla şampiyonluğum var forumsaatinde, 100 kontör kazanmıştım. vermediler ama olsundu kdj. okeyde de iyi gidiyorduk adminlere denk gelinceye kadar.. onları da yendik site bozuldu dediler… hevesimiz kaçtı oyundan ayrıldık.... burada en azından yosun var hakkımız yenmez.... yani demem o ki… jdfj.Canım lenacım enerjinin fayda etmediği efendime söyleyeyim ekmeğini yiyemeyeceğimiz bir ortam... ama bu enerjimizin boşa gitmesi üzüyor... keşke sokak sanatcısı olsaydık... Benim de tek sorunum konuyu bağlayamayışım işte........