ibadeath
Elmas Üye
Katılım ücretini ne kadar belirledin onu da söyle bariKatılımı ücretli yapıp ödülün parasını kaybedenlerden almalısınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılım ücretini ne kadar belirledin onu da söyle bariKatılımı ücretli yapıp ödülün parasını kaybedenlerden almalısınız
Ödülü 1000 lira belirlediklerine göre kaç kişi katılıyorsa bölünecek işteKatılım ücretini ne kadar belirledin onu da söyle bari
sanki tek başına yaptın… tirendyol çeki fikrini vererek, serum ve güneş kremi almak isteyen kızların alışveriş sepetine destek sağlama çabam unutulmamalı… her şey bebek gibi bir gelecek için. turnuvayı umarım takımda kadın olan ekiplerden biri kazanır.250 tl olarak planlanan ödülü milleti yormayın diyerek x4 yaptırdım. her şey siz değerli üyelerimiz için. yoo şampiyonluğumuz kesin olduğundan kendimi düşünmedim.
bizim yönetimimizde böyle bir olay gerçekleşmedi verilmezse konuşursunuz.Daha öncede ödül vardı verilmemişti bu sefer verilir ins
o zaman sen bizi tutuyorsun…..Ben yokum.
o zaman sen bizi tutuyorsun…..