Bir şarkıya gönlümü aldın İba. Tabiiki seni kırmayacağım. Umarım zaman ayarlayabiliriz.@melnur ile katılıyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir şarkıya gönlümü aldın İba. Tabiiki seni kırmayacağım. Umarım zaman ayarlayabiliriz.@melnur ile katılıyoruz
Yenge hanım, yenge hanım... bakıyorum da beni beğenmez olmuşsunuz, ortak arıyorsunuz... sizi gökhan agamdan başkasına yar etmem, o da oynamayacağı için kontenjanı ben ele alıyorum, emrivaki için üzgünüm...Ortağım olacak kişi millet ittifakını tutan birisi olursa sevinirim..
Treni kaçırdın, ben İba ile oldum Tayyibci olmasına rağmen.Ortağım olacak kişi millet ittifakını tutan birisi olursa sevinirim..
Evet yenilmek için hazırız..Yenge hanım, yenge hanım... bakıyorum da beni beğenmez olmuşsunuz, ortak arıyorsunuz... sizi gökhan agamdan başkasına yar etmem, o da oynamayacağı için kontenjanı ben ele alıyorum, emrivaki için üzgünüm...
Site adi vereceğim.Bu okey nerede oynanıyor pardon ;d
Sponsor ol madem bu kadar hava atıp beğenmiyorsunÖdül 1 tshirt almıyor ;d
@Otantik Varoluş kesin geri kalan 500 tl i bana hediye eder bi parça ürün daha eklemeye gittim dönerim..ödül tam güneş kremimin parası, zamlanmadan kazanmak lazım... zamlanırsa yönetimden alırım üstünü daha erken düzenlemedikleri için bilinsin.
@Sade banyo takımını ekledi bile favorilerine, fıtı fıtı gülüyor uzaktan.
O kadar param yok ;dSponsor ol madem bu kadar hava atıp beğenmiyorsun![]()
O zaman bidi bidi yapmıcaksınO kadar param yok ;d
ÜzülürümBen katılmicam tşk.