odtü'de tuvaletlerin cinsiyetsiz olması

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bazı işletmeler de ortak tuvalet uygulamasını benimsiyor. Bunlar genelde 3. nesil kahveciler veya benzeri işletmeler. Alkollü mekanlar başta olmak üzere, hedef kitlesi ne olursa olsun, erkek tuvaletinin, kadın tuvaletinden daha mundar olduğu aşikar.

Müptezel climax'in söylediği gibi, ben erkek tuvaletine girmek istemezken, kadınların erkeklerle aynı tuvaleti kullanmak istemesi abes.

Konuyla ilgisi yok ama küçük hacet giderip elini yıkamayanlardan nefret ediyorum.

sen kadın tuvaleti görmemişsin bence görmelisin

Konu yine dagilmis masallah.

Ben olsam akşama kadar çişimi tutardım sonra da idrar yolu rahatsızlanmasına etken oldu diye odtüye dava açardım

Konu sıçmak işemek olmuş, farkındalık yaratmak adına yapılmış bir şey. Tüm okul değil sadece bir bölümü yapıldı, amaç dikkat çekmek.
Forumun gündemi.

Erkek ile Kadınlar tuvalete avrupa ülkelerinde bile ayrıdır. Bir mantığı var ama bilmiyorum :)

Cinsiyet ayrımcalığı olayını ben mi yanlış anlıyorum acaba

Bir Bar'a gidersiniz ve mekan darlığı olduğu için tek tuvalet vardır. İçeride birisi olduğu sürece bir ikinci şahıs içeriye giremez.
Kalabalık bir ortamda tuvaletler ve lavabolar bir arada bulunan bir yeri erkek kadın ortak kullanıyorlarsa, tüm kadın düşkünü rektörler de her fırsatta oraya üşüşürler. Kız düşürürüz umuduyla. Zaten sol zihniyetin kafası sade uçkuruna çalışır. Onların ilimi bu kadar.

Bir Bar'a gidersiniz ve mekan darlığı olduğu için tek tuvalet vardır. İçeride birisi olduğu sürece bir ikinci şahıs içeriye giremez.
Kalabalık bir ortamda tuvaletler ve lavabolar bir arada bulunan bir yeri erkek kadın ortak kullanıyorlarsa, tüm kadın düşkünü rektörler de her fırsatta oraya üşüşürler. Kız düşürürüz umuduyla. Zaten sol zihniyetin kafası sade uçkuruna çalışır. Onların ilimi bu kadar.
Evet @ismail89 mesela geçen istismardan içeri atılan şeyh keskin bir Solcu olduğu için aklı sadece uçkurunuzda.

Çok kral bir uygulama
Dinsiz dediğiniz insanlar bir birilerinden emin oldukları için böyle bir karar almışlar

Dindarların bulunduğu mahalle kahvesinin önünden geçen, kapalı bir kadını bile
gözleriyle yiyen nefsi aç asalakları görünce

Oddülüler adam adam

sen kadın tuvaleti görmemişsin bence görmelisin

Arada bir giriyorum. Şöyle ki, mekan kapanmaya yüz tutmuş, 1-2 masa kalmış ve erkekler tuvaleti dolu oluyor. Girip kapıyı kilitliyorum. Aynı mekanda iki tarafı da gördüğüm için size kesinlikle katılmıyorum.

Daha bunun istisnasıyla karşılaşmadım.

görsel zaten bunu sorgulamıyor. eskiden de durum benzerdi ama muhafazakar tayfa kalburüstü üniversitelerdeki solcu fazlalılığını katsayı engeline, türban yasağına, imam hatip liselerinin önündeki engellere bağlardı. benim öss’ye hazırlandığım dönem bu tarz şeylerin en sert tartışıldığı dönemdi sanırım. tüm bu engeller kalktıktan sonra da genel resimde bir değişiklik olmadı, hicvi yapılan şey bu.

ayrıca pro, üniversiteye başlayan insanlara yaş itibarıyla oy kullandırıyoruz, halihazırda bir siyasi görüşe yatkınlığı gelişmiş oluyor zaten. çoğu zaman da ailesinden almış oluyor. odtü’de okumanın aldığı eğitim ve girdiği ortam itibarıyla siyasi görüşünü perçinlediğine katılırım ama senin bahsettiğin türden geçişler, yani sağ tandanslı girip solcu çıkması, dikkate değer bi yüzdeyle gerçekleşmiyordur tahminimce. apolitik olup solculuğa kayanları da bu kategoride sayamayız.

Oy kullandırmamız onların "tamam" oldukları anlamına gelmez. Hatta bir klişe vardır: "Lisenin ülkücüsü üniversitenin solcusu olur" derler. Bence kazanılmış kimlik için 18 yaş oldukça küçük.

Daha çetin şartlarda büyümüş insanlarda olabilir derim ama geneli için mümkün görmüyorum Rasko.

Kızlar tuvalette mi düşüyor ismail?

Imamhatipler kapatilsin.
Tesekkurler.

eropa'da umuma mahsus tuvaletler ayrıda olabiliyor, mix' de olabiliyor.
mesele eropa da ne olduğu değil.

hatta kapısız, duvarsız yan yana dizilmiş taşlardan tuvaletler de mevcut.

odtüde ki tamamen şov

Vallahi bu sağcılar bir alem. Helaya cinsellik yüklenir mi ayol. İşlerken "hımmf, oyşş, ahhhş keşke hatun olsada şurada sıvazzzz ohhh" mu diyorsunuz? İşeyin, sona kalanın dona düşmesine izin vermeyin elinizi yıkayın çıkın. Size ne etraftan efenim

Yani her konuyu sağ-sol meselesine getiriyorsunuz ya pes..

Lgbti bireyler için, farkındalık oluşması amaçlı yapılan bir uygulama. Yani bu konunun böyle saçma bir yere evrilmesi boş olmuş.. aynı bina da kadın ve erkekler için ayrı wc'ler var bu kadar panik olmayın.

Geri