odtü'de tuvaletlerin cinsiyetsiz olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
odtüde belli bir sayıdaki öğrenci talebi ile sadece bir binasında olay olay.

Yeni bir şey değil bu, ayrıca cinsiyet ayrımcılığı olayına dikkat çekmek amacıyla yapılmış olması gayet mantıklı ve güzel.
Bu konuyu konuştuk ve işledik zamanında, baya eski bir haber hani. Karma tuvalet ne güzel işte.
@climax hocam ne diyor bu konuda, onu da dinlemek lazım.
Ortak tuvalete sıçmak caiz mi? Görüşleri önemli bence.

Ne kadar sağlıklı düşünmek gerek:d
Düşünemedim.

Hmm kızlar tuvaleti varken ortak tuvaleti kullanıyor yollu bu

He hersey bitti cinsiyet ayrimciligi konusunda da.Iş miçma evlerine kaldi.

Pilot uygulama için uygun bir denek üniversite olmasa da başlangıç için en uygun üniversite ODTÜ idi. Bu konuda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Sonuçları kamuoyu ile paylaşmalarını bekliyorum.
Kadın-erkek eşitliğine dair yaşamın her alanına böyle örnekler lazım. Altı üstü tuvalet, çok da şey etmemek lazım.

Aklı fikri uçkurunda olan bir zihniyetin üretebileceği tek fikir de yine uçkuru ile ilgili bir şey olabilir ancak. Tuvalet kapılarını da kilitsiz yapsınlar. Birlikte sıçarlar.

Ayakta cisini yapip etrafa idrar sicratan adamlarla hicbir kadin ayni tuvaleti paylasmak istemez. Daha acik nasil anlatilir bilmiyorum. Hollanda gibi yerde bile yok boyle bir uygulama.

Bu türden tuvaletlere gitmeyi tercih etmem ama gideni de Zürafa Sokak'ta çalışıyormuş gibi yaftalamam. Bırakın insanlar def-i hacet gidermek için nereye giderse gitsinler.

Cinsiyetsiz tuvalet meselesi ODTÜ meselesi değil. Hilafetçiler olmayan akılları ile ODTÜ karalamasi yapmak için adını geçiriyor bu gibi konularda.

Neden çünkü kafası çalışan öğrenciler var orada. Ve kafaları çalıştığı için muhalifler. E çalışmasa o puanları alamazlar. Ve doğası gereği takunyalı bilime karşıdır. Çünkü bilim düşünmektir ve takunyalida düşünme organı gelişmiş değildir.

Neyse konu bu değil.

LGBT fitnesi bu cinsiyetsizlik meselesi. O nedenle çıkış noktası sebebiyle sıcak bakmam bu karma tuvalet olayına. Ha bunun zararı yok elbette ama pratik kârı da yok. Yani bir katta bir wc vardır onu kadın erkek ortak yaparsın. Bazılarınızın dediği gibi birlikte sicmaz kimse. Kaldı ki ben bir erkekle de birlikte sicmak istemem. Sizden önce bir ATM yi bir kadın kullanınca tahrik mi oluyorsunuz? Ha işte bu gelişmemiş düşünce organı yerine gelişen tenasül uzvuna fazla kan gitmesi neticesinde oluyor.

Eee tamam. Tuvalet ayrı olacak. Zorunlu sebep olmadıkça. (bkz uçak tuvaleti) neden? Çünkü alışılmış olan bu ve yeterli gerekçe olmadan değişmez. İbnelerin tuvalet seçiminde kararsız kalması benim nazarımda yeterli gerekçe değildir.

Saygılarımla

Yurtdışında bazı okullarda çocuklara "Herhangi bir cinsiyete zorunlu değilsiniz, hangisini isterseniz seçebilirsiniz." diye eğitim veriyorlar.
Biyolojik bir gerçekliği inkar edip de böyle bir dayatmanın yapılmasını anlamak mümkün değil.

Bazı işletmeler de ortak tuvalet uygulamasını benimsiyor. Bunlar genelde 3. nesil kahveciler veya benzeri işletmeler. Alkollü mekanlar başta olmak üzere, hedef kitlesi ne olursa olsun, erkek tuvaletinin, kadın tuvaletinden daha mundar olduğu aşikar.

Müptezel climax'in söylediği gibi, ben erkek tuvaletine girmek istemezken, kadınların erkeklerle aynı tuvaleti kullanmak istemesi abes.

Konuyla ilgisi yok ama küçük hacet giderip elini yıkamayanlardan nefret ediyorum.

Cinsiyetsiz tuvalet meselesi ODTÜ meselesi değil. Hilafetçiler olmayan akılları ile ODTÜ karalamasi yapmak için adını geçiriyor bu gibi konularda.

Neden çünkü kafası çalışan öğrenciler var orada. Ve kafaları çalıştığı için muhalifler. E çalışmasa o puanları alamazlar. Ve doğası gereği takunyalı bilime karşıdır. Çünkü bilim düşünmektir ve takunyalida düşünme organı gelişmiş değildir.

Neyse konu bu değil.

LGBT fitnesi bu cinsiyetsizlik meselesi. O nedenle çıkış noktası sebebiyle sıcak bakmam bu karma tuvalet olayına. Ha bunun zararı yok elbette ama pratik kârı da yok. Yani bir katta bir wc vardır onu kadın erkek ortak yaparsın. Bazılarınızın dediği gibi birlikte sicmaz kimse. Kaldı ki ben bir erkekle de birlikte sicmak istemem. Sizden önce bir ATM yi bir kadın kullanınca tahrik mi oluyorsunuz? Ha işte bu gelişmemiş düşünce organı yerine gelişen tenasül uzvuna fazla kan gitmesi neticesinde oluyor.

Eee tamam. Tuvalet ayrı olacak. Zorunlu sebep olmadıkça. (bkz uçak tuvaleti) neden? Çünkü alışılmış olan bu ve yeterli gerekçe olmadan değişmez. İbnelerin tuvalet seçiminde kararsız kalması benim nazarımda yeterli gerekçe değildir.

Saygılarımla

Hep solcular girmiyor. Çevresel etken faktörünün en ağır bastığı dönemde insanlar üniversiteye gidiyor. ODTÜ'ye girdikten sonra solcu olan insan sayısı hayli fazla.

Bir özel harekatçının sohbetimizde ifade ettiği cümle manidar: "O eğitimi alıp milliyetçi olmamak mümkün değil."

İnsanlar kimlik oluşumu tamamlandıktan sonra üniversiteye gidiyor olsalardı, böyle olmazdı. Ayrıca müptezel climax'in bahsettiği durum absürt. Üniversite puanları insanların yetenekleri ve potansiyelleri hakkında bize bir şey anlatmaz. Buna dolaylı ölçme denir ve en sağlıksız ölçme yöntemidir.

Sınav sistemi üzerine bir konu konuşuluyor olsaydı climax yerden yere vururdu. ODTÜ konuşulurken climax, kafası çalışan herkesin ODTÜ'ye sağlıklı bir şekilde seçilip yerleştirildiğini savunur.

Tüm sorunlarımızı çözdük şimdi sıra bunda. Hay Allah'ım, neden bu Türkleri ayakları yere basan insanlar olarak yaratmadın.
$ 7,45 TL olmuş yiyecek paranız yok cebinizde aklınız sıçacağınız yerde.

Son düzenleme:
Hep solcular girmiyor. Çevresel etken faktörünün en ağır bastığı dönemde insanlar üniversiteye gidiyor. ODTÜ'ye girdikten sonra solcu olan insan sayısı hayli fazla.

Bir özel harekatçının sohbetimizde ifade ettiği cümle manidar: "O eğitimi alıp milliyetçi olmamak mümkün değil."

İnsanlar kimlik oluşumu tamamlandıktan sonra üniversiteye gidiyor olsalardı, böyle olmazdı. Ayrıca müptezel climax'in bahsettiği durum absürt. Üniversite puanları insanların yetenekleri ve potansiyelleri hakkında bize bir şey anlatmaz. Buna dolaylı ölçme denir ve en sağlıksız ölçme yöntemidir.

Sınav sistemi üzerine bir konu konuşuluyor olsaydı climax yerden yere vururdu. ODTÜ konuşulurken climax, kafası çalışan herkesin ODTÜ'ye sağlıklı bir şekilde seçilip yerleştirildiğini savunur.
görsel zaten bunu sorgulamıyor. eskiden de durum benzerdi ama muhafazakar tayfa kalburüstü üniversitelerdeki solcu fazlalılığını katsayı engeline, türban yasağına, imam hatip liselerinin önündeki engellere bağlardı. benim öss’ye hazırlandığım dönem bu tarz şeylerin en sert tartışıldığı dönemdi sanırım. tüm bu engeller kalktıktan sonra da genel resimde bir değişiklik olmadı, hicvi yapılan şey bu.

ayrıca pro, üniversiteye başlayan insanlara yaş itibarıyla oy kullandırıyoruz, halihazırda bir siyasi görüşe yatkınlığı gelişmiş oluyor zaten. çoğu zaman da ailesinden almış oluyor. odtü’de okumanın aldığı eğitim ve girdiği ortam itibarıyla siyasi görüşünü perçinlediğine katılırım ama senin bahsettiğin türden geçişler, yani sağ tandanslı girip solcu çıkması, dikkate değer bi yüzdeyle gerçekleşmiyordur tahminimce. apolitik olup solculuğa kayanları da bu kategoride sayamayız.

Objektif adaletli yanımı konuşturmam gerekirse
Erkekler adına üzüldüm

çünkü kadınlar tuvaleti iğrenç bırakıyor

Geri