Odadaki akvaryum, Dünya!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Buram buram Aforizma kokan bir konu kimisinde afrodizyak etkisi yapabilir dikkat hahaha.. Ama bir varlık olarak düşünmenizi teşvik etmek bile beni sevindirdi.

Allah aşkına siz napıyosunuz burda yaaaa şimdi konumuz bu mu:D
Hanım dedi ki "kotondan don alacaktım sana, pahalı geldi alamadım" bak koton ha. Calvin Klein değil.

Konumuz devalüasyon ve buna çanak tutan alamancı forum üyeleri. Ha Almancı olmamakla beraber buna kayıtsız olan birkaç arkadasim daha var burada ama onlar konumuz değil. Onları bitkiler konusunda inceleyeceğiz

Hanım dedi ki "kotondan don alacaktım sana, pahalı geldi alamadım" bak koton ha. Calvin Klein değil.

Konumuz devalüasyon ve buna çanak tutan alamancı forum üyeleri. Ha Almancı olmamakla beraber buna kayıtsız olan birkaç arkadasim daha var burada ama onlar konumuz değil. Onları bitkiler konusunda inceleyeceğiz
EEE hocam konumuza geçelim o zaman bırak akvaryumları falan filanı:=)

elit tartışma yapanları görüyorum.
antep fıstığı almış başını gidiyor. bu şekilde tartışmazsanız sevinirim.

Kamil Bey merhabalar; sadece IRC'de aforizmalarınız olduğunu düşünürken burada da idame ettirdiğinizi görmek hafif bir tebessüm oluşmasına sebep oldu. Dün kanalda sorduğumda sizi iltica ettiğinizi belirttiler, usd ve euro'nun yükselişine bağladım ben de konuyu. Ayrıca, bu sokağa çıkanlar için ortada bir kriz var, bunu kaosa çevirmeye çalışıyorlar ve bunun akabinde mağduru oynayacaklar diye söylentiler var troll olduklarına dair. Kaşık ve tavalarınızı elinize alıp yurttaşlık görevinizi hemen üstlenmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca, denk geldiğimizde; yapısal reformlar hakkında konuşalım. Kendinize iyi bakın Kamillll Beyyyyyyyyyy

Kamil Bey merhabalar; sadece IRC'de aforizmalarınız olduğunu düşünürken burada da idame ettirdiğinizi görmek hafif bir tebessüm oluşmasına sebep oldu. Dün kanalda sorduğumda sizi iltica ettiğinizi belirttiler, usd ve euro'nun yükselişine bağladım ben de konuyu. Ayrıca, bu sokağa çıkanlar için ortada bir kriz var, bunu kaosa çevirmeye çalışıyorlar ve bunun akabinde mağduru oynayacaklar diye söylentiler var troll olduklarına dair. Kaşık ve tavalarınızı elinize alıp yurttaşlık görevinizi hemen üstlenmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca, denk geldiğimizde; yapısal reformlar hakkında konuşalım. Kendinize iyi bakın Kamillll Beyyyyyyyyyy
Ah Adem ah, aylardır şöyle adam akıllı sohbet edemedim diye sıkılıyorum zaten. seninle sohbet etmeyi çok özledim ayrıca; Dünya konjonktürü ne baktığımızda her yer güllük-gülistanlık tek biz mi, ülkemiz mi batmış benim mi haberim yok? Amerika'da mağazalar yağmalanıyor hani var ya o en modern en zengin ülkelerden birisi, Almanya'da ekonomik kriz derin etkiler yaratıyor. bunun da bilginiz var, ve hala gelmiş bana tava tencere ile sokağa çıkmayı tavsiye ediyorsun. tava tencere ile sokağa çıkıp melemen mi yapacağız hahaha? Sohbet odasında o kadar çok gerizek var ki şöyle güzel bir sohbet kurulamıyor..

Burası Tam senin yerin biliyor musun burada Aforizma olayının Kralı yapılıyor gel ne olur...! Beni bilgiler ve mantıklı mizah ile yola getirecek tek adam sensin...

Kamil ağabey sanırım hatırlamıyorsun, buranın kurucularındanım ben zaten =) Eskisi gibi forumlara girmiyorum, arada böyle bakınıp çıkıyorum. İnan bana bu şekilde daha zevkli oluyor!

@kamil0920 akvaryumu tüm evrene açmaya kararlı anlaşılan, bol şans.:)

Son düzenleme:
Kamil ağabey sanırım hatırlamıyorsun, buranın kurucularındanım ben zaten =) Eskisi gibi forumlara girmiyorum, arada böyle bakınıp çıkıyorum. İnan bana bu şekilde daha zevkli oluyor!
Bana mı öğretiyorsun teesüflerimi arz ederim beyefendi :( Yaa zaten 7/24 ol demiyoruz ki bir konu at gerisi gelir. Sonra konuya iştirak et. Pu-kadar basit.

Öyle bir niyetim olmadığını biliyorsun. Ne yaparsın, yazıda esprili olmuyor işte. altına yazayım mı, "dikkat espri" diye. Bir de şu karışık Karışık harflerle gülücük atıyorsunuz ya onu yapamıyorum yapabilirsen yapacağım da şimdi yazarım Belki yanlış anlarsınız :)

Olmuyor abi olmuyor şu makineye Türkçe yazmasını öğrettim Emoji atmayı beceremedim ha ha

Halbuki İlk başlarda ne güzeldi X bana yazar demiş, Ben de yazar yazar dururdum. Şimdi sağa sola cevap vermekten sıkıldım. (forum da bir konu başlığı gördüm sanki sıkılmakla ilgili. Yanlız Adem'e burada olmama şaşırmasına biraz ilerledi. Ne yani yazmak için diploma fotokopisi ibrazı mı gerek Adem? Böyle böyle kendimi geliştiriyorum...

Halbuki İlk başlarda ne güzeldi X bana yazar demiş, Ben de yazar yazar dururdum. Şimdi sağa sola cevap vermekten sıkıldım. (forum da bir konu başlığı gördüm sanki sıkılmakla ilgili. Yanlız Adem'e burada olmama şaşırmasına biraz içerledim!. Ne yani yazmak için diploma fotokopisi ibrazı mı gerek Adem? Böyle böyle kendimi geliştiriyorum...

Geri