O Sahne

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hocam bu filmin savaş sahnesinin çekiliş hikayesi inanılmaz. Savaş Muhabirine çektiriyordu sanırım Şipilberg abi.

doğdurur ya bir ara okumuştum ama unuttum merak ettim şimdi açıp araştırıcam :)
başkan sondaki tom hanks in tank a ateş ettiği sahne umudun var olduğunun %100 ıspatıdır bence ya
spielberg çeksin 100 kere izlesem bıkmam galiba

Yalnız bu konu insanı tekrar tekrar film izletme şevki uyandırıyor. LOTR'u yeni izleyenler utansın ne diyelim @Heisenberg

Konuyu dağıtmamak adına şimdilik susuyorum. Başıma bir iş gelmeyecekse Hobbits serisini beğenmedim diyerek uzaklaşıyorum...

@Favela bu arada ortada kaldım ben hobbits konusunda ne iyi ne kötü diyorum
şu sauron reyisin neden bir filmini çekmediler ya :(

Hikayeye tam hakim değilim @Heisenberg Kitaplarını okumadım hiç. İlk Sauron mu oluyor, yoksa daha eskisi de var mıydı bilmiyorum inan. Filmler üzerinden konuşacak olursak eğer; kanımca; bizlere çekici gelen şey şu olabilir. Yapılabilirlik. Yani demek istediğim milenyumun başında öyle bir film yapabilmek, kurgulayabilmek çok zordu. Zor olduğu için de çekici gelmiş olabilir -bence-. Hobbits çıktığında çoğu şey zaten yapılmıştı. Ondan mütevellit "Haa bu muydu yeaa?" diyerek izledik.

Bak mesela bu sahnede etkileyici olan şey tamamen müzik. Görsel efekt olarak beni cezbedemedi. Bilemedim başkanım.

Hikayeye tam hakim değilim @Heisenberg Kitaplarını okumadım hiç. İlk Sauron mu oluyor, yoksa daha eskisi de var mıydı bilmiyorum inan. Filmler üzerinden konuşacak olursak eğer; kanımca; bizlere çekici gelen şey şu olabilir. Yapılabilirlik. Yani demek istediğim milenyumun başında öyle bir film yapabilmek, kurgulayabilmek çok zordu. Zor olduğu için de çekici gelmiş olabilir -bence-. Hobbits çıktığında çoğu şey zaten yapılmıştı. Ondan mütevellit "Haa bu muydu yeaa?" diyerek izledik.

Bak mesela bu sahnede etkileyici olan şey tamamen müzik. Görsel efekt olarak beni cezbedemedi. Bilemedim başkanım.

sauron'un öncesi vardı tabi sauron aslında bir maia idi saruman gibiydi yani sonra melkorun tarafına geçip tamamen kötü tarafa hizmet etmeye başladı
hatta filmde de örneği var saruman'ın sauron'un tarafına geçmesi gibi

Uslanmaz bir Erdal Beşikçioğlu hayranı oldufumu belli etmemek için direniyorum

Canım sıkıldıkça açar açar izlerim.
Çok efsane değilde nedir.

yoooo..... yemin ederim ağlamadım bu sahnede..... gözümden yaş bile gelmedi..... yemin ederim ağladım...... evde kimse yok diye hüngür hüngür ağladım hatta..... peçete de yoktu koluma sildim sümüğü..... :emoji_confounded:

40945293-D8AA-43C6-8D84-36C2F5C1180E.jpeg

Geri