O Sahne

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Be%C5%9F-vakit-e1511867664955.jpg

"uyan çocuk, uyan çocuk...
çekeceksin elbet zorluk.
kaç zamandır hep evde kaldın,
sazdan düdük yapıp çaldın."

"ruhunla süpür sevgilinin kapısının önünü, o zaman olursun onun gerçek aşığı."

yağmur yağıyor, yağsın. yüzyıllardır yağıyor ne fark eder? fakat bundan sadece 100 yıl sonra bile arap, ne sen ne ben ne savcı ne komiser. yani şairin dediği gibi "gene yıllar geçecek ve geride benden bir izi kalmayacak / yorgun ruhumu karanlık ve soğuk kuşatacak"

yeterli geldi, kendimi mükemmel hissediyorum.

"demek kalbinin istediği bu"

çok beklentisiz açıp hayran kalarak bitirdiğim bir film. benim gibi masallara, ejderhalara, happily ever after mevzularına meraklıysanız, arada çıtır çerez bir film de seyredelim diyorsanız, bir de rusça'nın o garip çekiciliğini seviyorsanız buyurun. rusların değil beyler, rusça'nın... bu sahnesi çok güzeldir. kızın kollarını uzatırkenki heyecanı beni gülümsetiyor. soundtrackini de severim.

Deneysel bir korku filmidir. Yaratilisi temsil ettigi soylenir.
Tanrinin kendi karnini yarip evreni nasil dogurdugunu ve insanligin var olusunu temsilen cekilmistir.

silver linings playbook filminde, tiffanny'nin kocasının ölümünü bradley'e anlattığı bir sahne var, sözlerini "that's a feeling" diyerek noktaladığı... ve sonra yere oturararak karşılıklı bakıştıkları.
o sahneye vurgunum, sahnedeki duygu ve çalan müzik her zaman gözümü doldurur.

şarkı şu

kulüp dizisinin ikinci kısmının son bölümünde bir sahne var ki... ya fırat tanış, sen ne güzel bir aktörsün. gökçe bahadır, sen ne güzel bir aktrissin. eğer izlemediyseniz çok spoi var. okumayın derim.

malum olayların yaşandığı gece, raşel'in doğumunun başladığı dakikalarda, mathilda, gözleriyle kulübü tarar, çelebi'yi görür, ona doğru koşup sarılarak "neredesin sen, neredesin" der. o kadar gözümü doldurdu ki bu sahne. gökçe bahadır o kadar güzel oynuyor ki, gözündeki telaş ve çaresizliğin, çelebi'yi gördüğünde bir ferahlamaya ve güvene dönüştüğünü saniye saniye izleyebiliyorsunuz. ya fırat tanış... mathilda'nın ona sarıldığındaki şaşkınlığı, akabinde gelen toparlanma çabasını o kadar veriyor ki izleyiciye. ben ikisinin oyunculuklarından çok etkilendim. o sahnede gözünüz dolarken, selim'in "benim temiz havlulardan kullanın" demesi djksj ahaha. ya canım benim. aynı sahnede duygusal bir çözülme yaşıyorsunuz. çok tatlı. çok hüzünlü ve samimi bir sahneydi.

Tam bunu eklemek icin girmistim konuya , mesajini gördüm ..Uzun zamandir hicbir sahne bu denli etkilememisti beni ,s
Beni benden alan sahne @Larien

sen to chihiro no kamikakushi'de bir sürü olay çıkaran no face'in chihiro sayesinde sakinleşerek trende onunla birlikte uslu uslu oturduğu o sahne. canım.

images (12).jpeg

"demek kalbinin istediği bu"

çok beklentisiz açıp hayran kalarak bitirdiğim bir film. benim gibi masallara, ejderhalara, happily ever after mevzularına meraklıysanız, arada çıtır çerez bir film de seyredelim diyorsanız, bir de rusça'nın o garip çekiciliğini seviyorsanız buyurun. rusların değil beyler, rusça'nın... bu sahnesi çok güzeldir. kızın kollarını uzatırkenki heyecanı beni gülümsetiyor. soundtrackini de severim.

link gitmiş. şuydu:

Beğendiğimiz film/dizi kesitlerini, editlerini paylasabiliriz diye düşündüm. İzlenecek bir şeyler arayanlara da faydalı olur hem.

Çok hoşuma gitti, izlemeyi düşünüyorum.

Geri