O öyle biri değil

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Subliminal yoktur inşallah çiçeklerim.

Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.

Çok güzel konuşmuş sarapsizim.

Örneklendirme için seçilen kelimeler ve isim o kadar manidar geldi ki bana...

Erkek: Run var ya gerçekten sızma konusunda çok kompetan adam ve muhteşem algı yönetebilme yeteneği var , ayrıca da cesur ve gözü pek.
Kız: Yok ya o öyle biri değil , aslında çok romantik ve dost canlısı. Eğer biz onu bir müzisyene benzeticek olsak "sting" ya da "steve vai" derdik. Eros onu gördüğünde "ok atmama yine gerek kalmıyacak sanırım , başka yere gidiyim ben en iyisi offff" der.

Son düzenleme:
İyimserliğimiz, kayıtlara bug olarak geçmiş.
Halbuki, tasarlandığımız gibi çalışıyoruz.

[argo]
o-oyle-biri-degil_1912869.jpg
[/argo]

Kim kimi nasıl tanırsa tanısın.
Ben birini nasıl tanıyorsam o kişi öyledir.
Bana göre iyi olan kişi,başkasına kötüdür.
Bana göre kötü olan kişi,başkasına iyidir.
Hepimiz zaman içinde değişiyoruz,Rabbim karakter zayıflığı vermesin. :d

İnsanlara şaşırmamayı öğrendiğimden beri bu tarz cümlelere pek aldırış etmiyorum.

Subliminal yoktur inşallah çiçeklerim.

Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
buna bayağı güldüm şu an sşflgkgkd

o tam olarak öyle biridir
ben de tam olarak böyle biriyimdir...

İnsanı tanıma konusunda daha fazla bilgi edinseydik, bir arada yaşamanın köstekleyici biçimleri silinip giderdi.
O yüzden dış kulaklara aldanıp birbirimize bu sinsi oyunu yapmamalıyız. Bu algıya giriyor.
Karşımda kim olursa olsun komplikasyonlarını ve yetersizliklerini kendim gözlemleyerek tanımam teşhis etmem daha sağlıklı.
En azından ben böyle düşünüyorum.
Hala bu fikirdeyim.

Geri