Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin yorumu sonradan gördüm sanada katıldım Run![]()
Subliminal yoktur inşallah çiçeklerim.
Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Örneklendirme için seçilen kelimeler ve isim o kadar manidar geldi ki bana...
Lafı hiç dolandırmayayım, kastettiğin kişiyle alakası yok. İsim de diyalog da rastgele seçildi.
buna bayağı güldüm şu an sşflgkgkdSubliminal yoktur inşallah çiçeklerim.
Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Hala bu fikirdeyim.İnsanı tanıma konusunda daha fazla bilgi edinseydik, bir arada yaşamanın köstekleyici biçimleri silinip giderdi.
O yüzden dış kulaklara aldanıp birbirimize bu sinsi oyunu yapmamalıyız. Bu algıya giriyor.
Karşımda kim olursa olsun komplikasyonlarını ve yetersizliklerini kendim gözlemleyerek tanımam teşhis etmem daha sağlıklı.
En azından ben böyle düşünüyorum.
buna bayağı güldüm şu an sşflgkgkd