O öyle biri değil

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu item kızlarda default mu geliyor bilmiyorum ama bi başlık altında irdelenmeye değer bi bug kesinlikle. erkekler arasında da geçişler vardır belki ama kızların geneli böyle.

erkek1: şu murat denen lavuk var ya şöyle şöyle yapmış, böyle böyle demiş, baya karaktersiz bi herifmiş
erkek2: harbi mi lan tipinden belliydi zaten uzak dursun

erkek: şu murat denen lavuk var ya şöyle şöyle yapmış, böyle böyle demiş, baya karaktersiz bi herifmiş
kız: yok ya bence öyle biri değil o. iyi birine benziyo. bazı ciddi sorunlar yaşamış anlattı bana. hem bana karşı öyle şeyleri de hiç olmadı gerçekten.

şimdi ilk bakışta kızların yaklaşımı daha yapıcı ve insancıl gelebilir ama murat %99.99 öyle biridir.

Son düzenleme:
O öyle biri.. Kimseyi tanımaya vaktim yok.. Herkes göründüğü gibi..

Kimseyi ben şunu iyi tanırım öyle bir şey yapmaz etmez demeyin sonra pişman olursunuz :)

Kesin o öyle biridir. :)

İlk görüşte hissettiğine güven, kimseye yok ya öyle değildir deme. Öyledir çünkü .

O öyle değil dediklerimiz öyle çıkmadı!
Eee peki kendimiz öyle kaldık mı? Bir de öz eleştiri yapmak var.

Dediğim herkes tam olarak öyle biri çıktı.
Devam devam.

Herkes her şey olabilir, o da öyle olabilir. Niye olmasın ki? Alper beyi dinlemekte de fayda var.

İnsanı tanıma konusunda daha fazla bilgi edinseydik, bir arada yaşamanın köstekleyici biçimleri silinip giderdi.
O yüzden dış kulaklara aldanıp birbirimize bu sinsi oyunu yapmamalıyız. Bu algıya giriyor.
Karşımda kim olursa olsun komplikasyonlarını ve yetersizliklerini kendim gözlemleyerek tanımam teşhis etmem daha sağlıklı.
En azından ben böyle düşünüyorum.

Nutellayı ben bitirdim, itiraf ediyorum.:biggrin: :hi:

İstisnalar olabilir bile diyemiyorum oyle bir tespit bu ljks

Bir de "ya ama çok tatlı" glitch i vardır.

Subliminal yoktur inşallah çiçeklerim.

Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.

Bırakın herkes insanları kendi tanısın, size göre iyi olamayan başkasına iyidir, herkesin düşünce ve kıstas farklıdır. Ve her zaman kötü biridir dediğiniz insan karşıda ki kişiye daha çekici gelir.

Subliminal yoktur inşallah çiçeklerim.

Bazen öyle biri değildir gerçekten, bazen tam da öyle biridir. Bence asıl şu tipten korkmalı: sürekli ne kadar iyi bir insan olduğundan bahseden tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.
Ve bir de şundan korkmalı: sürekli başka birini kötüleyen tipten. Ve seni buna ikna etmeye çalışandan.

Kendimi size katılmaktan alıkoyamadım Larien hanım çok yerinde bir tespit olmuş :tatli:

Geri