O köpek öldü.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dayağı savunmuyorum yalnız kendimi iyi ifade edemedim sanırım.
Çocuğun kişilik bozukluğuna sahip de olabilir.Grip olmayı tercih etmediğimiz gibi davranış bozukluklarını da tercih etmiyoruz çoğu zaman.Çevre/yetiştirilme ne kadar önemli olsa da genetik faktörler de mühim.Belki atalarından ciddi davranış bozukluğu olan biri vardı, genotipinde var ve çocuğuna geçecek.
Senin ne kadar erdemli/hayvansever vb. bir baba olduğunun önemi kalmıyor bu noktada.
Çevrende illaki görmüşsündür melek gibi anne-baba olup canavar gibi hayırsız evlatları olan insanlar.Baktığın zaman onlar da çok iyi anne babaydı mesela.
O yüzden gerek çevreden gerek genetik( her neyse) kaynaklı olumsuz davranışları eğitmek için ceza sisteminin olması gerektiğine inanıyorum ve bu dayak olmamalı tabi savunduğum şey bu değil zaten.

Bak sana birşey anlatacam sonra da uzatmayacam konuyu. Bir okulda, isim vermeyecem 50 kadar öğrencisiyle topluma hizmet projesi yapıyor. Barınaklarda yaşayan hayvanlar için mama toplama, yine sokak hayvanları içim ev bulma sahiplenme projesi. Ben bir şekilde bu çocuklarla bir araya geldim. Buldular, çünkü hizmet etmek için gönüllüler.

Şimdi onların arkasında aile, değerli öğretmenler ve düzgün alınmış bir eğitim var.

Konuya dönersem, işte bizim ihtiyacımız olan şey sadece bu.

O çocukları tanımanı isterdim, güzel örnekler de yetişiyor bu ülkede. Diyeceğim bu.

Senin dayağı savunmadığı zaten biliyorum, onca zamandır tanıdım seni.

Dün masum insanlar öldü diye konu açmıştım silmişler texsaslı önce baktılar ırkına sonra bölgesine takan olmadı insan artık insana acımıyor insan kadar zararlı vahşi bir canlı yoktur ondan köpek daha çok ilgiyi hakkediyor bilmem anlatabildim mi

Bir söz vardı evet gerçekten:
Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi.
|William Ralph Inge|

Bu nasıl vicdansızlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri