O kişiden uzak dur

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Öyle demissem vardir bir bildigimmmmm..canim kendim
Bu saclar degirmende agarmadi..

Birisine “x ten uzak dur” demem. Hadsizlik olur yaptığım.

Ama x den benim neden uzak durduğumu anlatırım, arkadaşım neticede. Kendi doğrularımla uyarmazsam arkadaşımı bu da arkadaşlık hukukuna aykırı olur.

Benim doğrum ne kadar doğru? E o da beni ilgilendirir. Ben zaten benim neden uzak durduğumu açıklıyorum.

Belki "o" bana kötüdür, uzak dur dediğim kişiye dünyanın en iyi insanı olacaktır. Banane kim kime yakın, kim kimden uzak. Bana denmesini de sevmiyorum. Bana kötülüğü dokunmamış kimseden uzak durmam, size kötü diye bana da olcak diye bir şey yoktur. Bana iyi diye de size iyi olacak diye bir şey yoktur aynı şekilde.
Yani nasıl ki "aa o çok iyi tanışın" demiyorsam, uzak dur da demem.

Samimi oldugum kisileri,belli noktalarda konusu gecerse,tehlike seziyorsam uyaririm.Zaten bana gerek kalmadan genelde onlar sorar 'Sence nasıl biri, tanıyor musun' diye.
Ayni durumu kendime de beklerim; arkadas olmanin olayi bu zaten.

Onun disinda arkadas olmadigim kimse umrum olmaz.Arkadaslarim haric kimse de bu sekilde yaklasmaz bana,. Tersleme potansiyelim yüksek -ki terslerim de.

Üstte @Jayus un yaptığı yorum tam olarak düşüncelerim olmuş.
Tek şunu eklemek isterim, eğer sıkıntılı olan kişi birden fazla kişiye öyleyse ve bana yapılan bir yana birçok kişiye de olmuşsa orada bir dur derim arkadaşıma elbette.
Ama sadece banaysa olayı,düşüncemi sorarsa söylerim sormazsa da yakasına yapışacak değiliz uzak dur diye :d
Dolduruşa çok geliyoruz maalesef anlamadan dinlemeden. Buna ben de dahilim arkadaşın diye haklıdır diye bakıyorsun ama bazen öyle bir denk geliyor ki karşı taraftaki yaşananları da öğreniyorsun ve olay hiiiç öyle değilmiş...
Herkes kendinden sorumlu, kendi bireysel sorunlarınız benim o kişiyle olayımı bağlamıyor. Çok uç suçlamalar olmadıkça ve kanıtlanmadıkça.

Dikkat et herkesle samimi olma diyen oldu elbette ama iki kişi tarafından isimi belirtilen @Run olmuştu:D uzunca bir süre run a temkinli yaklaşmıştım kjkh tanıdıkça aslında o kişilerin onu hiç tanimadigini tanisalardi onun ne kadar güzel bir kalbi ve kişiliği olduğunu anlayacaklarini anladim
İyi ki diyorum şimdi:)
Bana dahi söylendi o, bana. Gittim sordum ben olayın aslını. Çünkü bilirim bir halt etmişse bile evet yaptım der kızacağımı bile bile der. Saklamaz da.
Yüzleştirin dedi. Sonra nedense puf olup gitti mesele,ben öyle duydum yaaa dedi :d Sırf sevmiyorsunuz diye biri bir şey deyince körü körüne inanmayın sorgulayın aklınız var ya hani kırk tilki gücünde :d Asıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz.

Bana dahi söylendi o, bana. Gittim sordum ben olayın aslını. Çünkü bilirim bir halt etmişse bile evet yaptım der kızacağımı bile bile der. Saklamaz da.
Yüzleştirin dedi. Sonra nedense puf olup gitti mesele,ben öyle duydum yaaa dedi :d Sırf sevmiyorsunuz diye biri bir şey deyince körü körüne inanmayın sorgulayın aklınız var ya hani kırk tilki gücünde :d Asıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz.
Aze benim düşüncelerimi söylemiş düğme ilikledim :d

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bana hiç denmedi bu genelde benim için denmiş hep ama ne’nin dediği gibi tehlike seviyorlarsa demek hepsi gelip beni buldu.. .p

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Bu konuda @ne (Serce)nin hislerine güveniyorum. Bana asla o konuda birsey söylemedi ama geçen sene içinden gecene yazmıstı. Sizin dostluğunuza güvenilmez diyerek .
Şuan Serce ye hak veriyorum.
Ondandır saygımız sevgimiz sana !

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Özelden de yazdım sana yazdıklarına anlam veremedim
Asıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz
Özellikle şu kısmı düşünüyorum
Neden mi ben sadece ve sadece run için yorum yaptım her hangi bir itham veya hedef gösterme yok
Yazdığını yanlışta olmuş olabilirim aydinlatirsan sevinirim

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: Aze
Özelden de yazdım sana yazdıklarına anlam veremedim

Özellikle şu kısmı düşünüyorum
Neden mi ben sadece ve sadece run için yorum yaptım her hangi bir itham veya hedef gösterme yok
Yazdığını yanlışta olmuş olabilirim aydinlatirsan sevinirim
Allah belanı vermeye... neyi nereden anladın acaba... yazdım..

Geri