Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dm açıkÖyle demissem vardir bir bildigimmmmm..canim kendim
Bu saclar degirmende agarmadi..
Kitap mi önereceğim?Dm açık
Evet kitap ile başlaKitap mi önereceğim?
Hadi be sen deEvet kitap ile başla
Bana dahi söylendi o, bana. Gittim sordum ben olayın aslını. Çünkü bilirim bir halt etmişse bile evet yaptım der kızacağımı bile bile der. Saklamaz da.Dikkat et herkesle samimi olma diyen oldu elbette ama iki kişi tarafından isimi belirtilen @Run olmuştuuzunca bir süre run a temkinli yaklaşmıştım kjkh tanıdıkça aslında o kişilerin onu hiç tanimadigini tanisalardi onun ne kadar güzel bir kalbi ve kişiliği olduğunu anlayacaklarini anladim
İyi ki diyorum şimdi![]()
Aze benim düşüncelerimi söylemiş düğme ilikledim :dBana dahi söylendi o, bana. Gittim sordum ben olayın aslını. Çünkü bilirim bir halt etmişse bile evet yaptım der kızacağımı bile bile der. Saklamaz da.
Yüzleştirin dedi. Sonra nedense puf olup gitti mesele,ben öyle duydum yaaa dedi :d Sırf sevmiyorsunuz diye biri bir şey deyince körü körüne inanmayın sorgulayın aklınız var ya hani kırk tilki gücünde :d Asıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz.
Sen de kayınçomsunBen sarıldım
Bu hangi katagoriye giriyor peki
Özelden de yazdım sana yazdıklarına anlam veremedimBana dahi söylendi o, bana. Gittim sordum ben olayın aslını. Çünkü bilirim bir halt etmişse bile evet yaptım der kızacağımı bile bile der. Saklamaz da.
Yüzleştirin dedi. Sonra nedense puf olup gitti mesele,ben öyle duydum yaaa dedi :d Sırf sevmiyorsunuz diye biri bir şey deyince körü körüne inanmayın sorgulayın aklınız var ya hani kırk tilki gücünde :d Asıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz.
Özellikle şu kısmı düşünüyorumAsıl suçluları sırf arkadaşınız diye ben açık açık dememe rağmen onlarla konuşmaya devam ettiniz işinize gelmeyen olunca ne de güzel coşuyorsunuz
Allah belanı vermeye... neyi nereden anladın acaba... yazdım..Özelden de yazdım sana yazdıklarına anlam veremedim
Özellikle şu kısmı düşünüyorum
Neden mi ben sadece ve sadece run için yorum yaptım her hangi bir itham veya hedef gösterme yok
Yazdığını yanlışta olmuş olabilirim aydinlatirsan sevinirim
Tamam aşkım doğru anlamışım kjkhkgAllah belanı vermeye... neyi nereden anladın acaba... yazdım..