O kişiden uzak dur

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu sözü hemen herkes bir tanıdığına söylemiştir.
Aman ha aman, ondan uzak dur diye..
Başkalarının sözleriyle hareket etmek çok doğru değil, ama yine de aklımızın köşesinde durmalı..
Kadınlar uzak dur deyince daha da merak ediyor genelde..
Ve uzak dur da ki "o kişi" genelde ben olurum.. şu an hayatımda ki en samimi kişiler bile en az bir kez duymuştur.. aman ha aman :)
Şimdi angie gelir beni sevenler layklasın diye ahah.

Beni sevenler layklasın.
aşık olanlar kalplesin.
kıskananlar kızgın emojisi atsın.
Run madem yazmış. Boşa çıkarmayayım beklentisini. Jfjfjjf
Ay, konu icerigini okumadim.
Bu mesaji gorunce tepki verim, dedim.
Seviyorum, layklamayi love olarak algiliyorum ben afsddsfsts

İlk üye olduğum zamanlar bikaç kişiden uzak durmam söylenmişti : p

Bu forumda degil ama seneler sonra ilk aktife dustugum forumda bana da surekli kimseye guvenme, deyip durdular. Kim'di o kimse? Bilmiyor'dum. Soruyor'dum ama yanit gelmiyordu. Soylenen tek sey "Herkese guvenme" . Forum ici diyaloglar oluyordu ve herkes goruyordu nihayetinde. Abartisiz kim benimle iletisime gecse, ilk dedigi sey dikkat et, guvenme fln fln... isim verilmiyordu. Dogal olarak gozleme yolu ile kim'ler'den bahsettigini cozmem gerekiyordu. Kimin kimle arasi bozuk onu ogrendim. Ve tabi kimseye guvenilmemesi gerektigini de o dikkat et, diyenlerden ogrenmis bulundum. Adsds

2li iliskilere karismiyorum. Herkesin herkes ile arasi iyi olmayabilir. Benim aramin iyi oldugu ama baskasinin haz etmedigi olabilir. Beni kendi aralarindaki bu mevzuya cekmelerini istemem ve uzak dururum.

1inin sIkIntILI oldugunu fark edersem cok sevdigim 1inin ona bulasmamasini isterim. Bilirim ki ordan bela gelecek. Ama bunu acik acik soylemem. Once kendi tecrube edip, huylanirsa ve bana dillendirirse, bosver hic bulasma, uzak dur, derim.

Dikkat et herkesle samimi olma diyen oldu elbette ama iki kişi tarafından isimi belirtilen @Run olmuştu:D uzunca bir süre run a temkinli yaklaşmıştım kjkh tanıdıkça aslında o kişilerin onu hiç tanimadigini tanisalardi onun ne kadar güzel bir kalbi ve kişiliği olduğunu anlayacaklarini anladim
İyi ki diyorum şimdi:)

Bir hatun kişisi ara ara bir dönem gitmiş demiş ki bazi beylere serçeden uzak dur tehlikeli demiş.... Böyle dedikçe gelip yazıyorlardi.. Tehlike seviyorlar demek ki 🤪

Her kişiyi herkes kendi tanıyıp karar versin

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Uyarmam ama benim uzak durduğum kişiyle samimiyet kuran biriyle sohbetim merhabadan öteye gitmez..​

Geri