O kadar Fenerbahçeli olmak ki, in cin top oynarken bile Fenerbahçe forması giymek

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ben artik cabana saygi duyuyorum dostum. Ayni clint eastwood'un alcatrazdan kacis filmindeki tas tasima sahnesi gibi.
Herkes basit bir ceza zannedip nasilsa yarida yigilip kalir diye dalga gecer. Ama o hava kararincaya kadar taslari tasir ve bittiginde herkesin saygisini kazanir.
Yada sisifosun azmi gibi...
Umarim hedefine ulasacaksin dostum.
Asla vazgecme!

Ben artik cabana saygi duyuyorum dostum. Ayni clint eastwood'un alcatrazdan kacis filmindeki tas tasima sahnesi gibi.
Herkes basit bir ceza zannedip nasilsa yarida yigilip kalir diye dalga gecer. Ama o hava kararincaya kadar taslari tasir ve bittiginde herkesin saygisini kazanir.
Yada sisifosun azmi gibi...
Umarim hedefine ulasacaksin dostum.
Asla vazgecme!

Öyle şeyler filmlerde olur şekerim.

Benim filmin sonunu söyleyeyim ben sana, sırf forum oyunlarında şişe çevirmece döndürelim diye ban'ını açtırdıkları ota boka laf sokmayı marifet sanan kafalar gelip sana saracak. Bu bize uymaz deyip bırakacaksın sen de forumu.

O gün gelene dek eğlenmemize bakacağız.

bırakın eğlensin kral ya, ben consol dan linkleri ana sayfaya yönlendiriyom :D:DD: hatta FB ile ilgili tüm linklere 404 hatası mı verdirsem aklıma yine süper fikirler geliyor

Öyle şeyler filmlerde olur şekerim.

Benim filmin sonunu söyleyeyim ben sana, sırf forum oyunlarında şişe çevirmece döndürelim diye ban'ını açtırdıkları ota boka laf sokmayı marifet sanan kafalar gelip sana saracak. Bu bize uymaz deyip bırakacaksın sen de forumu.

O gün gelene dek eğlenmemize bakacağız.
Bana sarabilirler sorun olmaz ama sen iyi efendi bir insansin. Hassas kalbin icin bir cehennem burasi dostum.

Bana sarabilirler sorun olmaz ama sen iyi efendi bir insansin. Hassas kalbin icin bir cehennem burasi dostum.

Hassas kalple efendilikle alakalı değil. Bana uymuyor sadece. Çemberin ya içindesin ya dışında mevzusu. Dışında kalırım öyle bi' durumda.

Geri