Mihri
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Off, başlığa bak! Hadi buna da kulp takın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben artik cabana saygi duyuyorum dostum. Ayni clint eastwood'un alcatrazdan kacis filmindeki tas tasima sahnesi gibi.
Herkes basit bir ceza zannedip nasilsa yarida yigilip kalir diye dalga gecer. Ama o hava kararincaya kadar taslari tasir ve bittiginde herkesin saygisini kazanir.
Yada sisifosun azmi gibi...
Umarim hedefine ulasacaksin dostum.
Asla vazgecme!
Bana sarabilirler sorun olmaz ama sen iyi efendi bir insansin. Hassas kalbin icin bir cehennem burasi dostum.Öyle şeyler filmlerde olur şekerim.
Benim filmin sonunu söyleyeyim ben sana, sırf forum oyunlarında şişe çevirmece döndürelim diye ban'ını açtırdıkları ota boka laf sokmayı marifet sanan kafalar gelip sana saracak. Bu bize uymaz deyip bırakacaksın sen de forumu.
O gün gelene dek eğlenmemize bakacağız.
Bana sarabilirler sorun olmaz ama sen iyi efendi bir insansin. Hassas kalbin icin bir cehennem burasi dostum.
Koy gtn rahvan gitsin be dostum.Hassas kalple efendilikle alakalı değil. Bana uymuyor sadece. Çemberin ya içindesin ya dışında mevzusu. Dışında kalırım öyle bi' durumda.
FB ile ilgili tüm linklere 404 hatası mı verdirsem aklıma yine süper fikirler geliyor
Koy gtn rahvan gitsin be dostum.
Bana teletabi cagristirdigi icin soylememeye ozen gosteriyorum ama sen diyebilirsin tabi.Popo diyelim
Bana teletabi cagristirdigi icin soylememeye ozen gosteriyorum ama sen diyebilirsin tabi.
Sanmam , ama cocuklar uzerindeki olumsuz etkisinin anlatildigi bir teori konusu paylasilmisti.Teletubbies başlığı açıldı mı hiç?