Nilüüüü, bir şey paylaşmaya geldim. Ama bu benim kişisel tarihimin bir parçası. Eğer, senin için bir sakıncası varsa, köşenizin formatına uymuyorsa hanımefendi sildiririz ay ne var ki
Şimdi annem bana hamileyken abime lösemi teşhisi konuyor. Hangi doktora gitseler, lösemi diyorlar. Bütün aile perişan tabi. O dönem İzmir'in meşhur bir doktoru var-benim halam da doktor ama gencecik bir doktor tabi o dönem- neyse zor şer bir randevu alıyorlar kendisinden. Adam diyor ki, "bu lösemi değil, bu henoch-schonlein." Şimdilerde teşhisi sanırım kolay, o zaman neden o kadar yanılmışlar bilmiyorum. Neyse bu sefer annem inanmamış doktora. Doktorun tedavi önerilerine inanmamış. Güvenmemiş işte tipik anne. Neyse adam demiş ki, "ben iyi bir doktorum, sen de iyi bir anne ol sabret" demiş. "Zor olacak ama geçecek."
Neyse, bunun ayrıntıları var ama köşeni işgal etmeyeyim, abim şimdi evli ve güzeller güzeli kocaman ayaklı bir kızçesi var. :sırıt: Annem beni erken doğurmuş ay olan bana olmuş, koskocaman ben erken doğacak insan mıydım, sabırsızlığım ve tahta eksikliğim bundan efendim
Bu fotoğrafın hikayesi ise şu Nilüğ; abim yeni toparlanmış. Hastalıktan sonra yani. Hep smokin istiyormuş, ona bir smokin alınmış. Sonra üçümüzü oturtmuşlar ve çekmişler işte. Bu fotoğrafta, hem mutluluk, hem yorgunluk, hem huzur, hem hüzün var. Aile var. Çekenler görünmese de ailenin tüm hissiyatı bu fotoğrafta. Ortadaki keloğlan benim tabisi. Benim için özeldi. Kıymetli olduğunu bil Nilüm. Öperim.
https://hizliresim.com/Mayam7