- Web sitesi
- www.instagram.com
bademli dondurma:p“Bin gecede olmayan,bir gecede olur “ skj
Bu iş çözüldüyse iyi savaş vermişsin demektir… ne ısmarlayım sana?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bademli dondurma:p“Bin gecede olmayan,bir gecede olur “ skj
Bu iş çözüldüyse iyi savaş vermişsin demektir… ne ısmarlayım sana?
bademli dondurma:p
hahaha öyle bir isteğim yok kedoş:p@yoSun ben olsam adminligi garantilemeden parmağımı bile oynatmazdım d
offff nasıl kalbimden vurdun hemen beni...Arkasında Salah yazan Beşiktaş formasına ne dersin…..
offff nasıl kalbimden vurdun hemen beni...
inanmıyorsun demek geleceğineSalah geldiği gün forman elinde skj
Yosunum ben isterim gelmesini Türk futbolu için önemli bi transfer skj ama ben de Okan hocam gibi düşünüyorum ilk tercihi burası olmaz skjhinanmıyorsun demek geleceğine![]()
Yosunum ben isterim gelmesini Türk futbolu için önemli bi transfer skj ama ben de Okan hocam gibi düşünüyorum ilk tercihi burası olmaz skjh
@RK devrim yapmaya devam ediyor Tebrikler 👏🏻
RK nin bu çabalarını gördükçe eski yönetim ne yapıyordu ya diye düşünmeden edemiyorum haha
Benim kadar çekmiş olamazsınız haha Hitler bile swattan daha merhametliydi 😂Eski yöneticiler üyeleri dinlemiyordu ki.. sanki ülke yönetiyorlar öyle bi hava… kibirlerinden yanına yaklaşılmıyordu….. Shini şiir sevmiyor forum sahibi seviyor diye Shiniyi banlamıştı… biz çok çektik ya kedim…….
Ama senin ağzın durmuyor kedim sljh üstüne çekiyorsun belayı…Benim kadar çekmiş olamazsınız haha Hitler bile swattan daha merhametliydi 😂
Vallahi extra bir şey yapmıyorum ben olduğum gibiyim de işte benim ben olmam bazılarının hoşuna gitmiyor bende kimse için kendimden ödün veremeyeceğime göre haha savaşa devam 😁Ama senin ağzın durmuyor kedim sljh üstüne çekiyorsun belayı…
Vallahi extra bir şey yapmıyorum ben olduğum gibiyim de işte benim ben olmam bazılarının hoşuna gitmiyor bende kimse için kendimden ödün veremeyeceğime göre haha savaşa devam 😁
Derdimiz kimsenin huzurunu bozmak değil olduğumuz gibi kabul görmek ddAslan burçları taktım mı takıyor kedim.. kimsenin söyleyemediğini onlar patdadanak söylüyor… Shini de öyle… huzur bozuyorsunuz korkuyoruz sizden skjh
Derdimiz kimsenin huzurunu bozmak değil olduğumuz gibi kabul görmek dd
Evet evet eveettt..ddher şeyinizle kabulümsünüz…