O Değil de...

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
@RK devrim yapmaya devam ediyor Tebrikler 👏🏻

RK nin bu çabalarını gördükçe eski yönetim ne yapıyordu ya diye düşünmeden edemiyorum haha

Eski yöneticiler üyeleri dinlemiyordu ki.. sanki ülke yönetiyorlar öyle bi hava… kibirlerinden yanına yaklaşılmıyordu….. Shini şiir sevmiyor forum sahibi seviyor diye Shiniyi banlamıştı… biz çok çektik ya kedim…….

Eski yöneticiler üyeleri dinlemiyordu ki.. sanki ülke yönetiyorlar öyle bi hava… kibirlerinden yanına yaklaşılmıyordu….. Shini şiir sevmiyor forum sahibi seviyor diye Shiniyi banlamıştı… biz çok çektik ya kedim…….
Benim kadar çekmiş olamazsınız haha Hitler bile swattan daha merhametliydi 😂

Ama senin ağzın durmuyor kedim sljh üstüne çekiyorsun belayı…
Vallahi extra bir şey yapmıyorum ben olduğum gibiyim de işte benim ben olmam bazılarının hoşuna gitmiyor bende kimse için kendimden ödün veremeyeceğime göre haha savaşa devam 😁

Vallahi extra bir şey yapmıyorum ben olduğum gibiyim de işte benim ben olmam bazılarının hoşuna gitmiyor bende kimse için kendimden ödün veremeyeceğime göre haha savaşa devam 😁

Aslan burçları taktım mı takıyor kedim.. kimsenin söyleyemediğini onlar patdadanak söylüyor… Shini de öyle… huzur bozuyorsunuz korkuyoruz sizden skjh

Ilk ben engelleyecem, yarisi basladi mi peki? Adsdsf

Geri