hiiç hatırlayamadım :dZana sana bir şey hatırlatıyor mu eczacı kiz d
Yani o eczaciydi dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiiç hatırlayamadım :dZana sana bir şey hatırlatıyor mu eczacı kiz d
Yani o eczaciydi dd
Tamam canım sen değilsin nick benzerliğihiiç hatırlayamadım :d
Ben yokum ya awk2 kesilir sular.Bi temizlik yapayım dedim sular kesik..
Sabır..
Pazar gününe kaldı temizlik..Ben yokum ya awk2 kesilir sular.
Yahu hanim ne ballisin vesselam!
Pazar gününe kaldı temizlik..
Senin şansına sen olmasan olmuyor.. :dd
Camları yerleri ona sildir kaytarirsa al eline kırbacı vur Allah vur acimaaa ddPazar gününe kaldı temizlik..
Senin şansına sen olmasan olmuyor.. :dd
Kendini motive etme şekline hayran kaldım haha kolaylıklar ve bol sabır diliyorum canım 😘Kocam 25 ağustosta Budapeşte’ye gidiyor. Nilda demek hem ana hem baba hem uzaktaki eş, hem aşk hem güneş hem………ay burda ne diyeceğimi unuttum 😂😂
Varış noktası 25 Ağustos. Bu kez güçlüyüm geçen seneden pratiğim var veeee kankalarımla hallederiz. Sizin yok ama benim ahu gözlüm var. Ayyy mucuk ahu gel artık bebeğim özledim 💜
Biz olsak bakkala göndermeyiz demiKendini motive etme şekline hayran kaldım haha kolaylıklar ve bol sabır diliyorum canım 😘
Aynen ddBiz olsak bakkala göndermeyiz demi![]()
Uf napim ya geçen sene üstümden geçti çok zorlandım bu sene zorlukları raket topuyla döveceğim😂😂Kendini motive etme şekline hayran kaldım haha kolaylıklar ve bol sabır diliyorum canım 😘
İyi bari tenis falan kafan dağılır alışveriş de yapmayı unutma ddUf napim ya geçen sene üstümden geçti çok zorlandım bu sene zorlukları raket topuyla döveceğim😂😂
Ben tenise de başlıyorum bi o eksikti 😂😂Allam koca parası yiycem , daha çok yiycem en çok yiycem 😂😂napim 🥰😻iyi yanları da var ona odak 😻
Nereden baksak vicdansizlik. Nereden baksak tutarsizlik.Camları yerleri ona sildir kaytarirsa al eline kırbacı vur Allah vur acimaaa dd