O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
O zaman siz gelin
Ben ekmek seviyorum 🙈😠
sipariş veriyo sanki....
kemal sunal windows 98 GIF by kotutohum

büyük bir hevesle yeni bir şey ürettim, sözde bugün bildirimlere boğulacaktım. 2 tık aldı sadece, 2, iki, iiiikiiiii.
rezalet.: )))))))))))))))))))))))))))))
olsun yılmak yok. olmasa da oldururum ben.: )

Ne yesem diye düşünüyorum
Sabahtan beri yediklerimin haddi hesabı yok oysaki .d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İnsanlarla olan diyaloğumuza, iletişim şeklimize, paylaştıklarımıza son derece dikkat etmemiz gerekiyor. Kimisi kinden, kimisi kibirden, kimisi sui zandan, kimisi de hastalıktan olsa gerek, sadece verdiğiniz bir selamı bile üçüncü kişilere inanılmaz senaryolarla satabiliyorlar. Vermediğiniz bir selamdan ötürü bile bizleri vatan haini ilan edebilecek ruh hastalarıyla dolu etrafımız. Hele ki hal hatır sormak şöyle dursun. Kimlerle görüştüğümüze çok dikkat etmemiz gerekiyor. İnsanlar yalan söylemeye, abartmaya, eklemeye, yanlış anlamaya, yanlış aksetmeye çok meyilliler.

himym'ın s6 e11'i berbat olmuş. konu bulamamışlar, saçmalayamamışlar da...

imran teyzeyle tanıştım 100 yaşındaydı bence 😂😻 ama beni bir övdü… bir övdü bir övdü bayılırım ya böyle şeylere sıcaktan değil de iltifattan eridim😻🥰🥰

Ay neysem kocamın toplantısı bitti yanıma geldi imran teyzecikom bu kez kocamı övdü😂😂
Çok ağırbaşlıymış sakin adammış teyze ama ben balım dedim de duymadı kadının kulağı duymuyor 😂😂😂

imran teyzeyle tanıştım 100 yaşındaydı bence 😂😻 ama beni bir övdü… bir övdü bir övdü bayılırım ya böyle şeylere sıcaktan değil de iltifattan eridim😻🥰🥰

Ay neysem kocamın toplantısı bitti yanıma geldi imran teyzecikom bu kez kocamı övdü😂😂
Çok ağırbaşlıymış sakin adammış teyze ama ben balım dedim de duymadı kadının kulağı duymuyor 😂😂😂

imran teyzenin numarasini aldin mi bana da at... 😂

Geri