O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
En çok şaşırdığım şey bu kadınların aynı zamanda lens kullanıyor oluşu :d (her şeyde yapaylık sevdikleri için gözlerine taktıkları renkli lensin orada oluyor oluşu çok belli, bayağı orada o lens kfjf) bir kere lens kullanımı uzun tırnak kaldırmayan bir şey. Sonra öğrendim ve hatta gördüm bunu kullanırlarken lens takma/çıkarma aparatı kullanıyorlar… yüksek numaralı bir miyop olarak parmağımı tercih ederim, benim canım parmağım… en azından materyalini biliyorum…
Kiz, gozunu cikartir ya o tirnakla 😜

3 metre olanından değil ama ipek kirpik beğeniyorum… kendim hiç yaptırmadım çünkü kaş, kirpik, kıl, tüy dedin mi ben…maşallah…

onun yerine kalıcı oje tercih ediyorum ben. Çalışsak iş kadını olsak da kadınız anneyiz elimiz sudan çıkmıyor kalıcı oje benim hayatımı kolaylaştırıyor @Shinigami Hanımcım
Bence kalici oje de saglikli degil Nilda, o UV isinlari, tamamen mutasyonun ana kaynagi. Tirnaga da zarar veriyor uzun vadede. Ben, arada ojeyi tercih ediyorum, diger zamanlarda dogalligi da seviyorum.

3 metre olanından değil ama ipek kirpik beğeniyorum… kendim hiç yaptırmadım çünkü kaş, kirpik, kıl, tüy dedin mi ben…maşallah…
Yapay duran hicbir seyi sevmiyorum ya ben. Ipek kirpik nasil bir sey bilmiyorum gerci : )) Guzel rimel kullaninca, tatmin ediyor gayet…

@Shinigami ipek kirpik gördüklerimin hepsi doğaldı. Onun da abartılısı yapay durur tabii. İşlemin yapılışını bilmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse. Maskaralı kirpik gibi duruyor sadece.

Kesinlikle. Ben bakimli el, tirnak severim ama bunun ne bakimla, ne hijyenle, ne estetikle alakasi var. Kiz, telefonunu kullanirken bile cebellesti bir ton…

Ben de hic hoslanmadim : )) Bir de kirpik yaptirmis, 3 metre. Goz kapaklarini acamiyordu agirliktan : ))
son nefesimizde su istesek, uzun tırnaklı biri uzatsa onu, allah kahretsin seni der içmeyiz o derece.

En çok şaşırdığım şey bu kadınların aynı zamanda lens kullanıyor oluşu :d (her şeyde yapaylık sevdikleri için gözlerine taktıkları renkli lensin orada oluyor oluşu çok belli, bayağı orada o lens kfjf) bir kere lens kullanımı uzun tırnak kaldırmayan bir şey. Sonra öğrendim -hatta gördüm bunu kullanırlarken -lens takma/çıkarma aparatı kullanıyorlar… yüksek numaralı bir miyop olarak parmağımı tercih ederim, benim canım parmağım… en azından materyalini biliyorum…

17 yaşlarımda lens kullanmıştım.. ilk taktığımda yolda bir tanesi düştü.. bir gözüm kahve diğeri yeşil olarak kaldım yolun ortasında… diğerinizde çıkartmaya çalışırken ikiye ayrıldı… yarısı gözümde kaldı……o günden sonra karar verdim bir daha yapay hiçbir şey kendime takmıcam diye…. takmadım……

17 yaşlarımda lens kullanmıştım.. ilk taktığımda yolda bir tanesi düştü.. bir gözüm kahve diğeri yeşil olarak kaldım yolun ortasında… diğerinizde çıkartmaya çalışırken ikiye ayrıldı… yarısı gözümde kaldı……o günden sonra karar verdim bir daha yapay hiçbir şey kendime takmıcam diye…. takmadım……

Ben de lens kullanıyorum ama şeffaf. Çok konforlu ama renklileri hangi markayı kullanırsan kullan çok yapay duruyor. Hevesini alıyorsun birkaç gün ve çöpe kfjf
Neyse iyi ki düşmüş ve ikiye ayrılmış… renkli lens pişmanlıktır bacım:d

Ben bikere renkli numaralı lens kullanmıştımm adı neydi hazel mi sjxxd ela gibiydi....yapay duruyodu.daha da kullanmam heralde şeffaf olanı mecbur takıyoruzz

Lenste bir de grimtrak, hortlak gibi gosterenler var, korkuyorum cocuklar ben onlardan… Ani bi refleksle, elimin tersini filan gecirirmisim gibi geliyor arada :D

En çok şaşırdığım şey bu kadınların aynı zamanda lens kullanıyor oluşu :d (her şeyde yapaylık sevdikleri için gözlerine taktıkları renkli lensin orada oluyor oluşu çok belli, bayağı orada o lens kfjf) bir kere lens kullanımı uzun tırnak kaldırmayan bir şey. Sonra öğrendim -hatta gördüm bunu kullanırlarken -lens takma/çıkarma aparatı kullanıyorlar… yüksek numaralı bir miyop olarak parmağımı tercih ederim, benim canım parmağım… en azından materyalini biliyorum…

Yaa butun yorumlara koptum ahahhaa ama lutfen renkli lenslere cok sey etmeyin, ben de lens kullaniyorum renkli...😭😭 adsf
onun yerine kalıcı oje tercih ediyorum ben. Çalışsak iş kadını olsak da kadınız anneyiz elimiz sudan çıkmıyor kalıcı oje benim hayatımı kolaylaştırıyor @Shinigami Hanımcım

Kalici ojeler shin hanimindedigi gibi cok saglikli degil. Yakin zamanda da karsima cikmisti bi videosu bulsam atardim da bulamam simdi fsfs

Gerci biz kadinlar seversek cok da sey etmiyoruz ama...😅

Yaa butun yorumlara koptum ahahhaa ama lutfen renkli lenslere cok sey etmeyin, ben de lens kullaniyorum renkli...😭😭 adsf
Renkli lenslerin orada durduğu çok belli, orada yani, varoluşsal sancılara girmesine gerek yok…. O orada var ve görüyorum… kfjfj hahah sen zevkli bir kadına benziyorsun, yakışan nadir kadınlardansındır. Kendisini sevmem ama mesela Deniz Akkaya’ya lens yakışıyor bence ya da çok alıştık:d

Renkli lenslerin orada durduğu çok belli, orada yani, varoluşsal sancılara girmesine gerek yok…. O orada var ve görüyorum… kfjfj hahah sen zevkli bir kadına benziyorsun, yakışan nadir kadınlardansındır. Kendisini sevmem ama mesela Deniz Akkaya’ya lens yakışıyor bence ya da çok alıştık:d
😂😂 Yani ne diiim, yorumun hakliligi var... 🥰

+Alistik... adafs

Geri