O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
TT netten yakamızı sıyırırız inş amin 🙏 teslim ettiğimiz modemin de parasını kesmişler 😂🐈‍⬛ cayma bedeli de aldılar. Canlarım benim ihtiyaçları var heralde her ay sadaka niyetine ödüyorum artık. Allah kabul etsin amin 🙏😂😂

Çok seviyor boş muhabbeti. Beyni nasıl kaldırıyor bu kadar gereksiz şeyi. Belki de onun için gereksiz değildir. Beni niyet ilgilendiriyorsa.

beş yüz yıldır erkekler olarak bunun savaşını veriyoruz. çok kötü, hiç albenisi de yok. bir işlevi de yok, çatal bıçak bile tutamıyorlar.
Kesinlikle. Ben bakimli el, tirnak severim ama bunun ne bakimla, ne hijyenle, ne estetikle alakasi var. Kiz, telefonunu kullanirken bile cebellesti bir ton…

bir estetik değil, iki hijyenik değil. çok kötü.
Ben de hic hoslanmadim : )) Bir de kirpik yaptirmis, 3 metre. Goz kapaklarini acamiyordu agirliktan : ))

En çok şaşırdığım şey bu kadınların aynı zamanda lens kullanıyor oluşu :d (her şeyde yapaylık sevdikleri için gözlerine taktıkları renkli lensin orada oluyor oluşu çok belli, bayağı orada o lens kfjf) bir kere lens kullanımı uzun tırnak kaldırmayan bir şey. Sonra öğrendim -hatta gördüm bunu kullanırlarken -lens takma/çıkarma aparatı kullanıyorlar… yüksek numaralı bir miyop olarak parmağımı tercih ederim, benim canım parmağım… en azından materyalini biliyorum…

onun yerine kalıcı oje tercih ediyorum ben. Çalışsak iş kadını olsak da kadınız anneyiz elimiz sudan çıkmıyor kalıcı oje benim hayatımı kolaylaştırıyor @Shinigami Hanımcım

Geri