ben yinede tam etki olsun dedim <3 jdjdsshmm atmandan mesaji aldim zaten😂
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yinede tam etki olsun dedim <3 jdjdsshmm atmandan mesaji aldim zaten😂
havalı bir resim sal sonraAy iyi ki erkek değiliz 😂😂
Kuaföre gidiyorum ben yarın yolculuk var. Millet Amerika’ya gider ben de 33 Mersin 😂😂😂
Tamam♥️havalı bir resim sal sonra![]()
tahminen hangi gün atarsın o gün giriş yapacağım forumaTamam♥️
Düz çektircem giyeceğim elbiseyi de giyeyim atayım.
beş yüz yıldır erkekler olarak bunun savaşını veriyoruz. çok kötü, hiç albenisi de yok. bir işlevi de yok, çatal bıçak bile tutamıyorlar.Kizda bir yapma tirnak var, 20 cm, karnina gecirse, bagirsaklarini deser cikartir. Yasaklanmali bu tirnaklar ya, silah resmen…
bir estetik değil, iki hijyenik değil. çok kötü.Kizda bir yapma tirnak var, 20 cm, karnina gecirse, bagirsaklarini deser cikartir. Yasaklanmali bu tirnaklar ya, silah resmen…
Kesinlikle. Ben bakimli el, tirnak severim ama bunun ne bakimla, ne hijyenle, ne estetikle alakasi var. Kiz, telefonunu kullanirken bile cebellesti bir ton…beş yüz yıldır erkekler olarak bunun savaşını veriyoruz. çok kötü, hiç albenisi de yok. bir işlevi de yok, çatal bıçak bile tutamıyorlar.
Ben de hic hoslanmadim : )) Bir de kirpik yaptirmis, 3 metre. Goz kapaklarini acamiyordu agirliktan : ))bir estetik değil, iki hijyenik değil. çok kötü.