Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte o vakitleri bilmiyorum....kuşluk vaktide olabilir sen hazır ol xd3 vakit ne oluyor yarın sabah namazına mı denk geliyor
kuşluk ne puştluk olmaz dimi bu işte xdİşte o vakitleri bilmiyorum....kuşluk vaktide olabilir sen hazır ol xd
heran her şey olabilirrrr.... tetikte kalkuşluk ne puştluk olmaz dimi bu işte xd
Bana da macron atıp duruyor arkadaşım jfjf biraz sen diye… güneş gözlüğü severiz…
Terazi yok hic..
Putin terazi.Terazi yok hic..
Putin terazi.
Nato da olmadığı için yok,s
2 -3 saatte bir emzirilmiyor mu? Sarılık olur dikkat edin 40 gün çok sık beslenmesi lazım beybitonun 🥰Bu çocuk işinin dünya kupasına denk gelmesi harika oldu.
Gece hanım uyudu, ben oğlumla önce vikingleri izledim destekledik. Olmadı.
Sonra Messiyi izledik, çok şükür oldu.
Tabii tabii 2 saatte bir götürüp hanıma verdim emzirdi, gazını çıkartıp geri yatağa koydum ben de. Hatta ben dedim pompa alalım, biraz sağarız sütten. Akşam sen uyu ben biberonla veririm 2 saatte bir. Ama biberona alışınca memeyi reddedebilir diyorlar. Ondan şey yapamadık. Kaynanam sarı tülbent örtün beşiğine illa diyor bu sarılık meselesi için de doktor sarılık yok şimdilik dedi. Bakacaz. Biz de yolda öğreniyoz... 0 dan insan büyütmek zor iş ha...2 -3 saatte bir emzirilmiyor mu? Sarılık olur dikkat edin 40 gün çok sık beslenmesi lazım beybitonun 🥰
Ama ama ama örnek babalığınız çok minnoş 😻