Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır ırkçılığı geçtiğim cinsiyetçi hakaretler ediyor anlatmayacağımı sanıyor birdeAyıp la koca koca insanlarsınız. Herkes herkesi çok rahat yargılıyor, suçluyor, kötülüyor, damgalıyor. Oh ne güzel dünya. Ve kimse benim ne haddime demiyor.
adımın geçtiği yerde bereket vardır ondan xdarkadaşım bi video atmış evde ki karıncalar gitsin diye hz süleymanın selamı var diyince gidiyormuş sjxnjs ben de evdeki karıncalara imam kallavinin selamı var dedim daha çok çoğaldılar...al buyur @İmam Kallavi
para gelmezse sorarım sana xd sen den alırımadımın geçtiği yerde bereket vardır ondan xd
bak her şeyi paraya bağlıyorsun oysa biliyorsun ben asla paraya mala mülke tamah etmem gkfxdpara gelmezse sorarım sana xd sen den alırım
Biliyorum canımmbak her şeyi paraya bağlıyorsun oysa biliyorsun ben asla paraya mala mülke tamah etmem gkfxd
nasıl böyle paragöz oldun sen
fakirlikten mi benimki ondanBiliyorum canımm
olmadım doğuştan gelen bir şeyy....anlayamazsın
üzülme ikimizde zengin olacağız bi gün biliyorummm💰fakirlikten mi benimki ondan
burçlardan mı duydun bunuüzülme ikimizde zengin olacağız bi gün biliyorummm💰
yok burçlara inanmıyorum artık 🙄 içime doğuyorrrr.....3 vakte kadar olucaz sjxnxdburçlardan mı duydun bunu
3 vakit ne oluyor yarın sabah namazına mı denk geliyoryok burçlara inanmıyorum artık 🙄 içime doğuyorrrr.....3 vakte kadar olucaz sjxnxd