O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
benimki gerçektir ya
neden gerçek olmasın

Toplantıya giriyorum bir sıkıcı ki savunma sanayi dışında bir iş arıyorum. Tır şöförü olmaya kararlıyım.. bana bişii diyceniz mi gidiyom ben :(

Sürekli karşıma erkekleri taciz eden kadının videosu çıkıyor bu daha yakalanmadi mi

• Hehe
Tepkiler: ne
Mutlaka bekliyorum.
Kulaklığınızın bozulmasını
Rakı bardağinizin kırılmasını
Lavabonuzun tıkanmasını vs
Biz buradayız lütfen çekinmeyiniz.
Elimizden geldiğince destek oluruz size Funda hanım.
Ayrıca sizinle bu günleri görmekde varmış.
Oysa en son kavga etmiştik :p

kavga mı neden k i

Ay bişii diycem çok alış veriş yaptığım için 5 alıyorsam etrafına 3 aldım diyon kocamdan da saklıyom :)) Geçen gözlük aldım iyi de bişii onu 1 ay sakladım çünkü onun da tel dan bana gözlük baktığını şunu beğendin mi diye sorduğundan biliyorum. Ay geçen çocuğu kaynanama bırakacaktı çıktılar evden ben de kapıdan çıktılar diye gözlüğü kafama taktım spora gideceğim tam çıkacağım kocam anahtarla bişii unutmuş geri döndü. Allah dedim gördü:)) baktı da anlayamadı yeni olduğunu eskilerden biri sandı ve yırttım :))

Ay işte ben bu kadar şeytanım :))

Oğlana yaz okulu için bir evrak gerekiyor onu teslim edecek bey bey’im :)) sen de gel diye tutturdu ay hayır git kendin ver. Her yere beni takmanın anlamı ne ki ben çanta mıyım 🎀

En yakın kankilotalarımdan biri doktor Sıla iyi bir dermatolog ve ne zaman buluşsak orama burama bir şey yapmalım mı yapsak mı diyor ve ben ıyyy ayy korkarım öyle kalıyor. Yine buluşcaz yine aynı terane :)) Şeycim ne diycem iyiki böyle şeylerde hırsım hevesim yok yoksam botokstan girer dolgudan İzmir marşıylan 2. bi Ajda pekkan olurdum :))
Neysem kocamla yaz okuluna gidiyom kahvaltıyla beni kandırdı.
Bana bişey diyonuz mu?

dün bir örümcek tarafsız ısırıldım, fakat olen örümcek oldu. hiç böylesine bir hakarete maruz kalmamistim.

Geri