- Çözümleri
- 1
- Web sitesi
- www.aryajans.com
Enişte bey gizli gizli karınca duası asmıs olmasın 😂 test amaçlıEvet evet :dd
Çok sevdiler bizim evi..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Enişte bey gizli gizli karınca duası asmıs olmasın 😂 test amaçlıEvet evet :dd
Çok sevdiler bizim evi..
Beklenir valla.. :ddddddddddEnişte bey gizli gizli karınca duası asmıs olmasın 😂 test amaçlı
Bende ise yaramisti, sizde de yarar diye dusundum.Evet evet :dd
Çok sevdiler bizim evi..
Evet bugün annem ilaç almış sağolsun..Bende ise yaramisti, sizde de yarar diye dusundum.
Karinca ilaci sart o zaman; Yuvalarini cokca buyutmeden.
Kolayliklar dilerim tekrardan.
Kediler çok farklı canlılar.Ya benim evde bi teko var, disi. Adi da bi o kadar afili Mia... adsf
neysemse bu cimcime eve gelen herkesin ayaklarina illa dolanir, koklar, surtunur, ortamdan ayrilmaz.
2-3 ay once evime 1ini almak durumunda kaldim, bu kisi ilk kez geliyordu evime. Ve mios hanim onlardan kacip, mutfaga kosturdu yetmedi kendini banyoya hapsetti. Banyoya gelen oldugu zaman da buzdolabinin ustune kacti. Kesinlikle odaya girmedi. Sevmeye geldiklerinde korku ile saklandi hep. Onlar gittikten sonra inip dolasiverdi evde. Ilk kez boyle 1durumla karsilastim. Ama yalan da yok hani ben de iyi bi enerji almamistim ... kizimdan sebep eve almak durumunda kaldiydim sadece...
Sevdigim yakin oldugum 1Komsum var, o da kedilerden hazetmez, alerjisi de var.
Bizim cimcime her firsatta kadinin ayaklarinin dibinde bitiyor. Asdf
Bence onlar da benim hissettigim gibi baska bi enerjiye odaklaniyorlar...🫠

bayer'in karınca granülü var, çok etkili. geçiş güzergahlarına az az dök, bir daha uğramazlar eve.Evet bugün annem ilaç almış sağolsun..
Mutfak zemininde şuan tarcın pudra karbonat limon var.. :dd
Onları süpürüp silip ilaç sıkacağım..
Karşı komşumda aynı dertten şikayetçi bizim evler son kat çati yok aşırı sıcak diye sanırım..
inşallah olur bir gün![]()
![]()
Bdnxmzm sakal bıyık trasimi oldun ncnx ay disimi cektirdim gülemiyorum daUff sakal bıyık fiyatlarına yine zam gelmiş d
Cok konustugumda oyle mi oluyorum dogru soyleyin ya kizmiycam.
SENMI çok konuşuyorsun .
Yok be bet0
Bazen oluyor ben farkediyorum da dışardan farkedilmiyosa sorun yok 😄
Evet ya cebim yandı 😁Bdnxmzm sakal bıyık trasimi oldun ncnx ay disimi cektirdim gülemiyorum da![]()