O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Bende ise yaramisti, sizde de yarar diye dusundum.
Karinca ilaci sart o zaman; Yuvalarini cokca buyutmeden.
Kolayliklar dilerim tekrardan.
Evet bugün annem ilaç almış sağolsun..
Mutfak zemininde şuan tarcın pudra karbonat limon var.. :dd
Onları süpürüp silip ilaç sıkacağım..
Karşı komşumda aynı dertten şikayetçi bizim evler son kat çati yok aşırı sıcak diye sanırım..

Ya benim evde bi teko var, disi. Adi da bi o kadar afili Mia... adsf

neysemse bu cimcime eve gelen herkesin ayaklarina illa dolanir, koklar, surtunur, ortamdan ayrilmaz.
2-3 ay once evime 1ini almak durumunda kaldim, bu kisi ilk kez geliyordu evime. Ve mios hanim onlardan kacip, mutfaga kosturdu yetmedi kendini banyoya hapsetti. Banyoya gelen oldugu zaman da buzdolabinin ustune kacti. Kesinlikle odaya girmedi. Sevmeye geldiklerinde korku ile saklandi hep. Onlar gittikten sonra inip dolasiverdi evde. Ilk kez boyle 1durumla karsilastim. Ama yalan da yok hani ben de iyi bi enerji almamistim ... kizimdan sebep eve almak durumunda kaldiydim sadece...

Sevdigim yakin oldugum 1Komsum var, o da kedilerden hazetmez, alerjisi de var.
Bizim cimcime her firsatta kadinin ayaklarinin dibinde bitiyor. Asdf

Bence onlar da benim hissettigim gibi baska bi enerjiye odaklaniyorlar...🫠
Kediler çok farklı canlılar.
Her biri ayrı bi dünya. : ))))

Bugün çalışırken “keşke bi yanlış anlama yüzünden işten kovulsam da hatalarını 2-3 ay sonra fark edip özür dileyip geri çağırsalar da bende dinlensem” diye şeyler düşündüm. Neden tatil zamanı yaklaşınca herkes gözüme gevur gibi görünüyor bilmiyorum ^73

Evet bugün annem ilaç almış sağolsun..
Mutfak zemininde şuan tarcın pudra karbonat limon var.. :dd
Onları süpürüp silip ilaç sıkacağım..
Karşı komşumda aynı dertten şikayetçi bizim evler son kat çati yok aşırı sıcak diye sanırım..
bayer'in karınca granülü var, çok etkili. geçiş güzergahlarına az az dök, bir daha uğramazlar eve.

Mutlaka bekliyorum.
Kulaklığınızın bozulmasını
Rakı bardağinizin kırılmasını
Lavabonuzun tıkanmasını vs
Biz buradayız lütfen çekinmeyiniz.
Elimizden geldiğince destek oluruz size Funda hanım.
Ayrıca sizinle bu günleri görmekde varmış.
Oysa en son kavga etmiştik :p
inşallah olur bir gün :) :)

Güzeller güzeli @İnanna bir gelse de güzelliğini görsek ay tanrı kral Marduk gibi kocasıylan :))

Cok konustugumda oyle mi oluyorum dogru soyleyin ya kizmiycam.

Geri