EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Son arzun ne diye soracak olsalar,verecek bi cevabımız yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz saf saf forumda oyun oynarken neler olmuş ve hala sonuçları bitmiyor arkada büyük bir karanlık varmış ve biz yansımalarını şimdilerde görüyoruz ve buna rağmen bizede tavır alınıyor ne garip
Sahi ne olmuş ? 🤣Noolmuş ?
![]()
Sahi ne olmuş ? 🤣
Animemiymiş bunlar 😳Alt komşunun karısı kaynıyla kaçmış diyorlar. Bütün aile perişan 2 de çocuğu varmış. Orta da bırakmış gitmiş.
Ya sen neden az giriyorsun artik daha çok gir foruma özlüyorum 😊
Ahaha nedense bunu cok yabancilamadim... 😅Birisi vardı ismini unutmuştum trip attı bana mesajlara baksan söylemiştim zaten falan dedi ama mesajları silmiştim küçük stalk ile buldum sanmıştım çok alakasız bir yerde ismini söyledim hatta bak ismini hatırladım tarzı bir şeyler de söylemiştim
Meğer o isim kankisinin ismiymiş daha da sinir oldu ve küsüştük bir şeyleri bozmada üstüme tanımam canım kendim
sokaktan sürekli sarımsak satan arabalar geçiyor
hiç ihtiyacım yok ama bu gidişle kesin alacağım gibi.: )
Hayır Ankara'da değilim. Oranın da mı seyyar satıcıları çok fazla?Cok girince de laf geliyor.. asdf saka 1yana az olsun oz olsun boylesi hepimiz icin iyi gibi...🥹
Ahaha nedense bunu cok yabancilamadim... 😅
Sehir ANkara di mi? Hurdacisi, sarmisakcisi eksik olmuyor masaallah.
isim dustugunde bulamam ama onun disinda hep varlar...
Bana da lazim aslinda ama sicakta muhafaza edebilecegim yer yok diye almadim. Normalde her sene alirim; buzluga fln atiyordum ama bu kez usendim cikip almaya... alicam, dedim ya hani, yarin da gecmez simdi...:d
Cok fazla, bu duruma o kadar da alistim ki duymadigim zamanlar ya da burada yok dedikleri an garipsiyorum... 😅Hayır Ankara'da değilim. Oranın da mı seyyar satıcıları çok fazla?