Paylaş canım.Sana gıcıklık ben paylaşayım da gör hahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paylaş canım.Sana gıcıklık ben paylaşayım da gör hahaha
Şu okul bitse de, öğretmen ve velilerin showları son bulsa..
Umarım bu forumda da çocuğunun karnesini sosyal medya, wp vs vs paylaşan yoktur haah.
Tabii, bu önemli. Hayırlı olsun.Aa cocuumun takdir belgesini paylasayim ya iyi getirdin aklima .p
Tabii, bu önemli. Hayırlı olsun.
Normalde anlaşılmadı da, ben anladım moje hanımSaka yaptim ya. O da mi anlasilmadi 🤔
Asil sen anlamamis gibiydin aslinda .pNormalde anlaşılmadı da, ben anladım moje hanım
Evli olsam avradı boşarım çocuğu karne ile atsa.
Daha dikkatli olacağım moje hanım.Asil sen anlamamis gibiydin aslinda .p
İfadesiz konusanlari hic anlamiyorum kusura bakmayin arada bı gülün filan bisey yapin 🙄
Daha dikkatli olacağım moje hanım.
Akşama menüde ne var, söyle bakalım. Hâlâ yemekler yapılmadı mı..
Ahhaa hic yapmadim, takdir fln getirirse dusunurum bi... :dŞu okul bitse de, öğretmen ve velilerin showları son bulsa..
Umarım bu forumda da çocuğunun karnesini sosyal medya, wp vs vs paylaşan yoktur haah.
bu bizde hic olmadi ama olmayacak anlami tasimiyor tabi...Boyle durumlarda bizim okulda ilgili bi ogretmen cikisa cok zaman varsa baska bi sinifa bırakıyor mesela cocuklari. Ama düşündüm bizim ogretmen yapar mi hic bilemiyorum 😒
Paylaşacam nazardan korkuyorum sadece 😁Şu okul bitse de, öğretmen ve velilerin showları son bulsa..