O Değil de...

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Şu okul bitse de, öğretmen ve velilerin showları son bulsa..
Umarım bu forumda da çocuğunun karnesini sosyal medya, wp vs vs paylaşan yoktur haah.

Aa cocuumun takdir belgesini paylasayim ya iyi getirdin aklima .p

Normalde anlaşılmadı da, ben anladım moje hanım :)
Evli olsam avradı boşarım çocuğu karne ile atsa.
Asil sen anlamamis gibiydin aslinda .p
İfadesiz konusanlari hic anlamiyorum kusura bakmayin arada bı gülün filan bisey yapin 🙄

Asil sen anlamamis gibiydin aslinda .p
İfadesiz konusanlari hic anlamiyorum kusura bakmayin arada bı gülün filan bisey yapin 🙄
Daha dikkatli olacağım moje hanım.
Akşama menüde ne var, söyle bakalım. Hâlâ yemekler yapılmadı mı..

Daha dikkatli olacağım moje hanım.
Akşama menüde ne var, söyle bakalım. Hâlâ yemekler yapılmadı mı..

Ben bugün iki cesit kurabiye yaptim. Mutfaktacok vakit gecirdim, bu islerden yeterince sogudum. Var olan yemekler yeter yenisini yapamiycam hic 🙄

Şu okul bitse de, öğretmen ve velilerin showları son bulsa..
Umarım bu forumda da çocuğunun karnesini sosyal medya, wp vs vs paylaşan yoktur haah.
Ahhaa hic yapmadim, takdir fln getirirse dusunurum bi... :d
Boyle durumlarda bizim okulda ilgili bi ogretmen cikisa cok zaman varsa baska bi sinifa bırakıyor mesela cocuklari. Ama düşündüm bizim ogretmen yapar mi hic bilemiyorum 😒
bu bizde hic olmadi ama olmayacak anlami tasimiyor tabi...
Yani izinli olarak o saatlerde okulda olmadiklarini beyan ediyorlar ama bu demek oluyor mu ; mesai bitmeden okuldan ayrilabilirler? Ve baska ogretmene de birakabilirler?
Yani ogretmen olsam sinifta olmayan ogrenci icin mesai bitimine kadar okulda olmak can sIkIcI olurdu muhtemelen ama 1veli olarakta orada olmasi gerekiyorsa orada olmali, kismini da savunuyorum... :d

Bunun disinda hanimlar, cocuklariniz ortaokul bebesi ise piknikte hazirlanmasi gereken listeyi ogretmen araciligi ile ya da kendiniz gruba anket olarak olusturabilirsiniz, ... (linclenme riskini goze alarak... sdsfffg)

Ayak tırnağı guzel olan kızın heryeri guzeldir diye bi yorum okudum katılıyorum sanirim.ya

Parkimizin girisine soyle 1sey kondurmuslar, cok tatlisss...
Kendi dondurmalari da varmis; kulahtan... biz gec ciktigimiz icin yetisemedik, bitmis... o yuzden her zamanki gibi kutudan aliverdik. nasip olursa 1dahaki sefer tadina bakar, yorumlarim...

IMG_20260616_203149_520.jpgIMG_20260616_203241_789.jpg
20260616_220751.jpg20260616_220846.jpg20260616_220553.jpg

Hayattaki tek idolüm Yaşar Nuri Öztürk’tür..Bu topraklara ondan daha mert,daha korkusuz,daha asi’si uğramayacaktır..Dinen zıt olsamda açık sözlülüğü mert duruşu beni hep motive etmiştir.
Saygı ile anıyorum Ruhun şad olsun…Bin gömlek fazlaydın bu yalaka topluma!

mükemmel bir gün olsun, bugün çok güzel başladım.
saçma sapan rüyalar gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorum
haberlere de hiç bakmadım, umarım bir felaket yoktur.

sisteme EDI ile ASN gonderdim gecen hafta, kim yapti diye arastiriyorlarmis, la ken yapicak ben yaptim beeen. Burdayim iste burdayimmm gelin beni alin....

Geri