O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
@DUHAN konu ne bilmiyorum ama hep son dk golü insanısın. Bu yazışmalar yapılırken araya girmeyip raporlayıp kaldırttın mesajları aylar günler evel. Sen simdi burada kimseye göz dagı veremezsin.Dm acıksa sana da acık zırt pırt bu meselelerlemi uğraşacağım. valla son ikazım bu konuda herkese kimin ne derdi varsa dmden görsün. Bu postu takip eden tekrar mesajlar bişeyler olmasın. Forum tartısma platformudur ama kişisel meseleleri tartısma platformu değildir.
bak rk şimdi ben sana şöyle söyleyeyim kimseye göz dağı verdiğim falan yok alttan alttan imalı şekilde laf gelirse tabii ki lafını veririm. Konudan bağımsız konularda olmaktan çok sıkıldım ss gelmesinden çok sıkıldım girmiyorum sohbet etmiyorum kimseyle konuşmuyorum ama hala konu benim üzerimden dönüyor. Biraz da uyarıları lütfen dedirtene yapalım tek taraflı olaya bakmakla olmuyor maalesef.

@DUHAN konu ne bilmiyorum ama hep son dk golü insanısın. Bu yazışmalar yapılırken araya girmeyip raporlayıp kaldırttın mesajları aylar günler evel. Sen simdi burada kimseye göz dagı veremezsin.Dm acıksa sana da acık zırt pırt bu meselelerlemi uğraşacağım. valla son ikazım bu konuda herkese kimin ne derdi varsa dmden görsün. Bu postu takip eden tekrar mesajlar bişeyler olmasın. Forum tartısma platformudur ama kişisel meseleleri tartısma platformu değildir.
Konunun muhataplarından biri benim. Kişiler tehdit göndermeli mesajlar atmaya devam ederken kişisel konularınızı dm’den konuşun demezken, bu iftiraya uğrayan bizler “hayır böyle bişey yapmadık” diye kendimizi savunurken bu mesajı atıyorsun. Burada bir yanlışlık yok mu? Benim yapmadığım birşey için, defalarca açıklamamıza rağmen neden hala bu tür mesajlar atabiliyorlar forumun ortasına? Neden onlara cevap vermiyorsun?

Konunun muhataplarından biri benim. Kişiler tehdit göndermeli mesajlar atmaya devam ederken kişisel konularınızı dm’den konuşun demezken, bu iftiraya uğrayan bizler “hayır böyle bişey yapmadık” diye kendimizi savunurken bu mesajı atıyorsun. Burada bir yanlışlık yok mu? Benim yapmadığım birşey için, defalarca açıklamamıza rağmen neden hala bu tür mesajlar atabiliyorlar forumun ortasına? Neden onlara cevap vermiyorsun?

10 gündür forumda değilim. Sen ve aze bu durumu düzeltip özür mesajı attırmadın mı genele? o mesajları kaldırt diyende duhan?
bak rk şimdi ben sana şöyle söyleyeyim kimseye göz dağı verdiğim falan yok alttan alttan imalı şekilde laf gelirse tabii ki lafını veririm. Konudan bağımsız konularda olmaktan çok sıkıldım ss gelmesinden çok sıkıldım girmiyorum sohbet etmiyorum kimseyle konuşmuyorum ama hala konu benim üzerimden dönüyor. Biraz da uyarıları lütfen dedirtene yapalım tek taraflı olaya bakmakla olmuyor maalesef.

Bak hanımefendi, sen ne zaman bu platforma gelsen bir olay çıkıyor. Adın dahi geçmiyor orada, geçenki okuduğum mesajlarda yeni taşlar oturuyor kafamda. nerde bi olay var sen oradasın. Ve ne enteresan ki bi sekilde su üstüne çıkartıyorsun kendini. Asla dürüst değilsin.

Olaydan bağımsız ss ler geliyo kısmına değinicem
Ss alıp tehtid edip yaz foruma demedim tşk hdmdmdmd

tamam siz haklısınız.............. sorun yok........ dediklerimin arkasındayım bu arada...... en azından ben arkasındayımjsjdjdd açık açık kişi belirterek yapıyorum en azından.... hanımefenszhshzbznnzmnzjzhc

10 gündür forumda değilim. Sen ve aze bu durumu düzeltip özür mesajı attırmadın mı genele? o mesajları kaldırt diyende duhan?

Bak hanımefendi, sen ne zaman bu platforma gelsen bir olay çıkıyor. Adın dahi geçmiyor orada, geçenki okuduğum mesajlarda yeni taşlar oturuyor kafamda. nerde bi olay var sen oradasın. Ve ne enteresan ki bi sekilde su üstüne çıkartıyorsun kendini. Asla dürüst değilsin.

Ben duhanla özelden konuşmam gereken ne varsa konuştum. Foruma yazmasını da ben istedim. Bir olay olduğu için gelmedi yani ben artık bu konuya bir açıklık getir dedim diye açıklama yaptı. Konunun tarafları herşeyi açıklamışken, bir tehdit olayının olmadığını söylemişken hala tehdit vs gibi söylemlerde bulunulursa ben de kendimi savunmak için cevabımı verebilirim diye düşünüyorum. Onlar yazarken özelden konuşun deyip silinmiyorsa benim cevap hakkımın da silinmemesi gerekiyor.

@yoSun tehdit ettiğimizi çıkıp açıklamakla mükellefsin. Bekliyorum. Tehdit ettiniz deyip çekilmekle olmuyor.

ayy konuşmak için konuşuyor işte neden ciddiye alıyorsunuz ki (yosun için…)

Siz sağ biz selamet. Organize olup saldırıp duruyorsunuz. Sanırsın tbmm meclis kürsüsü burası.

sabah elektrik kesikti
öğlen yağmur gelecek
bu ney arkadaş ya

rk geçmiş olsun kardeşim ben sana ilk forumu aldığında bunlar adamı fıtık eder demiştim daha haftalar geçmeden adam kalpten gidiyordu
bırak sat kardeşim forumu 3-5 tane buzağı al yaylada otlat
ilkokul çocukları gibi forum ortamı hep kavga ama kimin kimle dost kimle düşman olduğu da belli değil.

Prenses gibi takılıp her şeyi kolayca halletmek de vardı

Bazen bunu yapmadığım için kızıyorum kendime

• Üzgün
Tepkiler: ne
Uff nasil dolu yagmis öyle. Bu yılın mahsulu de gitti mi ya 🙄

haftaya havalar ısınacakmış
haziranın yarısına geldik
bi zahmet ısınsın artık ya

• Beğen
Tepkiler: ne
Oğlak kavurma ne ya bari ona dokunmasaydiniz

Geri