O Değil de...

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Canim cok sIkILiYor, diyesim geliyor.

Tam da o esnada benimdeeee, diye 1ses'in arkadan cinliyor olacagini dusunup taklide guluyorum... can sIkIntisI hic iyi 1yere gitmiyor... adsfdahah

Bu saatte bi kedi carlaması eksikti. Mart da geçti

Kene korkusundan parkada gidemiyorum..

Başka mola yerleri bulmalıyım..

cumartesi yağmur geliyormuş
hoş gelsin canımmm

Erken uyudum ve simdi uyanikim... hala uykum var ama 1seyler atistircam...

Aradigim konulari bulamama sebebim engelledigim kisinin en son yaziyor olusuymus... Bosuna engellememisim demek ki...

kuzenim yeşil renginden nefret eder .Kıyafet , çanta, ayakkabı tarzı şeyleri ne kendine alır ne çocuklarına:p
bende bugün kuzenler grubuna yeşil ayakkabılarımı ve yeşil çantamı attım hahaha:p
delirdiğine eminim şuan:p

insanın yaptığı hataları kabul etmesi çok zor; biliyor ve anlıyorum ama inkar yerine kabul edip üzgün olduğunu belirtmek, samimi bir şekilde o dönem öyle yaptım ama şimdi öyle değilim demek ve sonrasını bırakmak yapılacak en iyi şeylerden biri. Öbür türlüsü hem bize ayıp oluyor-çünkü yıllar önce de olsa hatırlanıyor bazı şeyler- hem de aptal gibi gösteriyor inkar eden tarafı. Kaç yaşında insanlarız.

Son düzenleme:
insanın yaptığı hataları kabul etmesi çok zor; biliyor ve anlıyorum ama inkar yerine kabul edip üzgün olduğunu belirtmek, samimi bir şekilde o dönem öyle yaptım ama şimdi öyle değilim demek ve sonrasını bırakmak yapılacak en iyi şeylerden biri. Öbür türlüsü hem bize ayıp oluyor-çünkü hatırlanıyor bazı şeyler- hem de aptal gibi gösteriyor inkar eden tarafı. Kaç yaşında insanlarız.
en kötüsü de insanları salak yerine koyuyorlar hafızamız fil çok şükür.
Hayırlı cumalar.

en kötüsü de insanları salak yerine koyuyorlar hafızamız fil çok şükür.
Hayırlı cumalar.

Benim hafızam fil sayılmaz biliyorsun yine de forumun kaosuyla entrikasıyla hiçbir işi ve bunlarla ilgili bilgisi dahi bulunmayan o dönem sevgilim şimdi eşim olan kişiye bile saran ya da saran kişiye taraf olan insanlar da inkar etmesin bir zahmet, hatırlıyorum çünkü. Bazı şeyleri unutuyorum ama canlarıma yapılanları hatırlıyorum maalesef.

Benim hafızam fil sayılmaz biliyorsun yine de forumun kaosuyla entrikasıyla hiçbir işi ve bunlarla ilgili bilgisi dahi bulunmayan o dönem sevgilim şimdi eşim olan kişiye bile saran ya da saran kişiye taraf olan insanlar da inkar etmesin bir zahmet, hatırlıyorum çünkü. Bazı şeyleri unutuyorum ama canlarıma yapılanları hatırlıyorum maalesef.
yaptıklarıyla kaldılar tek başlarınaaaaa şimdi.
biz mi şıkır şıkırız yine :kalp:

Geri