Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en kötüsü de insanları salak yerine koyuyorlar hafızamız fil çok şükür.insanın yaptığı hataları kabul etmesi çok zor; biliyor ve anlıyorum ama inkar yerine kabul edip üzgün olduğunu belirtmek, samimi bir şekilde o dönem öyle yaptım ama şimdi öyle değilim demek ve sonrasını bırakmak yapılacak en iyi şeylerden biri. Öbür türlüsü hem bize ayıp oluyor-çünkü hatırlanıyor bazı şeyler- hem de aptal gibi gösteriyor inkar eden tarafı. Kaç yaşında insanlarız.
en kötüsü de insanları salak yerine koyuyorlar hafızamız fil çok şükür.
Hayırlı cumalar.
yaptıklarıyla kaldılar tek başlarınaaaaa şimdi.Benim hafızam fil sayılmaz biliyorsun yine de forumun kaosuyla entrikasıyla hiçbir işi ve bunlarla ilgili bilgisi dahi bulunmayan o dönem sevgilim şimdi eşim olan kişiye bile saran ya da saran kişiye taraf olan insanlar da inkar etmesin bir zahmet, hatırlıyorum çünkü. Bazı şeyleri unutuyorum ama canlarıma yapılanları hatırlıyorum maalesef.