ne
Elmas Üye
Geçti mi telasinNeyse ki gün bitti...eee ben de bittim haliyle....![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçti mi telasinNeyse ki gün bitti...eee ben de bittim haliyle....![]()
Geçti ve çok güzel oldu herşey yorgun ama mutluyum ..Geçti mi telasin![]()
Testo finaldeki hediye ile biraz ayıp etmiş gibi geldi ama neyse. Sjdmdmkoltukçular gelince kameradan bakıp ay bu yakışıklı değil demesine patladım adkaskkdsgkfskgbgdkg testonun sonda yaptığı ayılığını herkes linçlemiş ama bence kurgu o ya............
Sen kesin gün içinde şekerleme yaptın dimi ?Allahım uykum da gelmiyooo
Yok valla jfjjfSen kesin gün içinde şekerleme yaptın dimi ?
biraz ayıp mı... ben bu çocuğun sırf sansasyonel bir şey olsun diye giriştiği aptallıklara iyice kıl oluyorum artık, nedense her konukta böyle. doğal haline bırakmak yerine, iğneleyici mesajlarda bulunması zekadan değil doğrudan bir kas yığınına haps olmuş düz bir gerizekalılıktan.Testo finaldeki hediye ile biraz ayıp etmiş gibi geldi ama neyse. Sjdmdm
Son videodan sonra bana da çok sinsi gelmeye başladı, zaten çok fazla linç içerikli mesaj da almış. Mükremin'i yedirmeyiz.biraz ayıp mı... ben bu çocuğun sırf sansasyonel bir şey olsun diye giriştiği aptallıklara iyice kıl oluyorum artık, nedense her konukta böyle. doğal haline bırakmak yerine, iğneleyici mesajlarda bulunması zekadan değil doğrudan bir kas yığınına haps olmuş düz bir gerizekalılıktan.