Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekmek almayı unutma sen..4 tane projem var ey hali kalkın mahvolduk
Venüs retroda ex mi döndü…Ben gene bi haltlar yemiş olabilirim....
Eve gelirken ilk işim ekmek almak oldu onu unutur muyum sence ? JskdxEkmek almayı unutma sen..
Engelliyim miiiVenüs retroda ex mi döndü…
Kovala kovala jskddkdkd ex next olmaz noEngelliyim miii
Engellee…Engelliyim miii
ĞUHAHHAHAHSJDKDKSJSK
inşallah internetten alıntı bir mesajdır yoksa…………
Değil olm ben yalan söylemem hdkdjdinşallah internetten alıntı bir mesajdır yoksa…………
E sen şimdi naneyi yimedin mi?Değil olm ben yalan söylemem hdkdjd
Dün gece yazdı daha sana söyleme fırsatım olmamıştı.......
Yemedim yiyemem orucum..E sen şimdi naneyi yimedin mi?
O benden alışkın. Yadırgamaz. KfjfjfYemedim yiyemem orucum..
O değil de @HosgeldinHarunAbi benim akıllandığımı düşünüyordu, adama da mahcup olduk....
Off zeyna biliyo musun bu hareketin çok iyi oldu…. Tüm gün pimi çekilmiş bir bomba gibiydim sebep arıyordum birine patlasam diye şanslı kişi senmişsin görüyor musun? İftardan sonra görüşelim…… öpüyoru…Yemedim yiyemem orucum..
O değil de @HosgeldinHarunAbi benim akıllandığımı düşünüyordu, adama da mahcup olduk....
Tazminatımı düşün.. Benim gibi müşteriyi elinden kaçırmak istemezsin dimi cınımOff zeyna biliyo musun bu hareketin çok iyi oldu…. Tüm gün pimi çekilmiş bir bomba gibiydim sebep arıyordum birine patlasam diye şanslı kişi senmişsin görüyor musun? İftardan sonra görüşelim…… öpüyoru…