Aze
Altın Üye
Bence Danlam nasıl çakala bakmış.........Çakal danla ile nasıl sevgili olmuş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence Danlam nasıl çakala bakmış.........Çakal danla ile nasıl sevgili olmuş
Kiz gülerken altına yapacak diye korkuyorum Aze....Bence Damlam nasıl çakala bakmış.........
skjkkskdsldkksd danla hala niyeti olduğunu çok belli etti, o kadar gülmemeliydi........Kiz gülerken altına yapacak diye korkuyorum Aze....
Tutkusunu çok belli ediyor ama çakalda boş değil az kaldi kavusurlar Sjsjskjkkskdsldkksd danla hala niyeti olduğunu çok belli etti, o kadar gülmemeliydi........
birbirlerine hisleri var zaten ama bence olmaz cemal can var arada hsdkkdTutkusunu çok belli ediyor ama çakalda boş değil az kaldi kavusurlar Sjsj
Cemal cemos gibi bişey etken değil o Sjjsbirbirlerine hisleri var zaten ama bence olmaz cemal can var arada hsdkkd
Bence olmazlarTutkusunu çok belli ediyor ama çakalda boş değil az kaldi kavusurlar Sjsj
Çakalın dediği gibi danla anne gibi davranıyor agir basıyor ve erkek baskilama sevmez hak veriyorum sana )Bence olmazlar
Çakal istemez ilişkide çok baskın karakter danla belli bu bunu istemez bence
O gün ne gösterir bilmem ama sana tüm forumun önünde yemin edip söz verebilirim. Gün gelir nasip kısmet olursa davet gelirse seve seve yaparım. Ancak dediğim gibi Rabbimden hayırlısı olsun herseyınGelin saçımı sen yapar mısın en azından bedavaya gelsin..
Dolma yerine spike yollamislar.Ya getirde gördüm hazır yaparak sarması varmış sipariş edeyim dedim gelene baksanıza
Ekli dosyayı görüntüle 108115
Ben bulayim mi?Kendime uygun bir avatar bile bulamadım..
Bu ne kız khkhhghgYa getirde gördüm hazır yaparak sarması varmış sipariş edeyim dedim gelene baksanıza
Ekli dosyayı görüntüle 108115
Yaprak saramaması xdBu ne kız khkhhghg