O Değil de...

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Heh işte o konuda hak veriyorum. Yönetimde de tartıştık bunu zaten. Foruma da yazdım. Bunu bir kaideye bağlamak lazım. Sonsuza kadar sürmemeli. Bugün adli sicil kaydı bile silinebiliyor belli şartlar geçtikten sonra. Ama o revize işini yönetim olarak hep beraber yapıcaz, o da bayram sonrasına kaldı.
bunun adli sicille alakası yok..kazanılmış hakkımızı almışsınız allahsızlar. bir suçun on tane cezası olur mu?????zaten banlanmışız bu bi ceza. rank almak neyin hangi pırıltı kafanın işi

bunun adli sicille alakası yok..kazanılmış hakkımızı almışsınız allahsızlar. bir suçun on tane cezası olur mu?????zaten banlanmışız bu bi ceza. rank almak neyin hangi pırıltı kafanın işi
Stajer plsss … Bu arada kural benden önce gelmiş bir kural, zaten revize edilecek. Kurban olam bir de sen başlama rank rank rank sabahtandır bi hal oldum …

Plana sadık kal …

Stajer plsss … Bu arada kural benden önce gelmiş bir kural, zaten revize edilecek. Kurban olam bir de sen başlama rank rank rank sabahtandır bi hal oldum …

Plana sadık kal …
tamam.. senin için bu sçmalığı görmezden geliyorum jgljdjdjs(yüz mesaj yazıp ortalığı birbirine kattıktan sınra)

Instagram'da bir hemşire sayfasında hastanede bir alet olsanız ne olurdunuz diye sormuşlar.

Kolposkop dedim diye linç ettiler. Ne var bunda bu kadar kızacak

Geri