O Değil de...

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
İftara aniden misafir geldi. Yemekler yetmeyecek diye ödüm koptu

Bugün müşteri bana 600 fön ne demek diye sordu . Bende ona dedim 1500 bayan içkisi ne demek .,
Size harcadıklarımı ancak kazanıyorum.
Büyücü karşim SA. Benim saçlarım masssmavi oluyor tamam sorun yok. Ama diplerim tutmuyor. Aşırı saçma. Açılmış saça mavi neden tutmaz? Sadece diplerine ama

Bu Konuda kuaförün ne diyor önemli olan o müge. Ayrıca şuan ki tam olarak saç rengin nedir
Kuaför mü? Ben kendim yapıyorum yıllardır cık cık ayıp ettin. Ayrıca ben müge değilim, sorsak forumu tanırsın püh ajjsdmfjfnncnnc
Şu an tam mavi işte, dip hariç

Kuaför mü? Ben kendim yapıyorum yıllardır cık cık ayıp ettin. Ayrıca ben müge değilim, sorsak forumu tanırsın püh ajjsdmfjfnncnnc
Şu an tam mavi işte, dip hariç
Pardon ya ben seni alavez sandım özür dilerim kusura bakma Hiç kimse .
Saçların yanmış özellikle saç diplerin zarar görmüş olabilir. ve bildiğim kadarıyla senin sacların ince yani ben forumda öyle gördüm ince saclar boyayı hızla emer ama senin saclar dipler yanmıs sanıırım. En son ne zaman boyadın acınca sacını tekrar 3 yada 4 hafta sonra tekrar boya

Pardon ya ben seni alavez sandım özür dilerim kusura bakma Hiç kimse .
Saçların yanmış özellikle saç diplerin zarar görmüş olabilir. ve bildiğim kadarıyla senin sacların ince yani ben forumda öyle gördüm ince saclar boyayı hızla emer ama senin saclar dipler yanmıs sanıırım. En son ne zaman boyadın acınca sacını tekrar 3 yada 4 hafta sonra tekrar boya
Yöö gayet sağlıklı. İnce telli evet. En son 2 hafta oldu tam, maviyi yeniledim. Dur ben sana gafamın fotisini atayım yemekten sonra ^71

sen bana atmadığın kafanı, büyücüye mi atacaksın???! 361272 hafta oldu……
Sevgilim yok gibi hissetmiyorum sayende biliyon mu… her boka Trip atıyon lanet kadın ahahamsmckxncbc

Aşkım istediğimi elde edemedim, edince atıcam… (Şu an evliyim, boşancam ama” deyip oyalamaya çalışan şerro erkekler gibi hissettim) ahahahabbfvmnv

İç sesim yok. Niye yok lan? İçinden geçenlerin veya düşündüklerinin bir sesi olan insanlara imreniyorum. Acaba iç sesim olsaydı nasıl olurdu. Benim sesim gibi mi olurdu yoksa başka bir şey mi.

Şimdi düşündüm de iç sesim Canan Karatay'ın sesi olsaymış ya? Wow..

ulan odaya geçtim skype açayım dedim dün gece r10 da bir domaın vardı. domaını satan adamdan haber beklıyordum belkı o yazar diye . Açmasına actımda ne göreyim.
aylardır peşinden koştuğum bir dönemlerin esmer güzeli selam nasılsın yazmıs.
Sanki kötüyüm desem gel ben seni iyi ederim diyecek.

Anamın yaptığının yanına yaklaşamaz ama ben de fena yapmamışım elmalı kurabiyeyi. Öldürmez heralde…

Bazılarının canını direkt kaburgasından söküp alasım geliyor,ölmesi gereken o kadar çok kişi var ki.

Geri