Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyücü karşim SA. Benim saçlarım masssmavi oluyor tamam sorun yok. Ama diplerim tutmuyor. Aşırı saçma. Açılmış saça mavi neden tutmaz? Sadece diplerine amaBugün müşteri bana 600 fön ne demek diye sordu . Bende ona dedim 1500 bayan içkisi ne demek .,
Size harcadıklarımı ancak kazanıyorum.
Büyücü karşim SA. Benim saçlarım masssmavi oluyor tamam sorun yok. Ama diplerim tutmuyor. Aşırı saçma. Açılmış saça mavi neden tutmaz? Sadece diplerine ama
Kuaför mü? Ben kendim yapıyorum yıllardır cık cık ayıp ettin. Ayrıca ben müge değilim, sorsak forumu tanırsın püh ajjsdmfjfnncnncBu Konuda kuaförün ne diyor önemli olan o müge. Ayrıca şuan ki tam olarak saç rengin nedir
Pardon ya ben seni alavez sandım özür dilerim kusura bakma Hiç kimse .Kuaför mü? Ben kendim yapıyorum yıllardır cık cık ayıp ettin. Ayrıca ben müge değilim, sorsak forumu tanırsın püh ajjsdmfjfnncnnc
Şu an tam mavi işte, dip hariç
Yöö gayet sağlıklı. İnce telli evet. En son 2 hafta oldu tam, maviyi yeniledim. Dur ben sana gafamın fotisini atayım yemekten sonraPardon ya ben seni alavez sandım özür dilerim kusura bakma Hiç kimse .
Saçların yanmış özellikle saç diplerin zarar görmüş olabilir. ve bildiğim kadarıyla senin sacların ince yani ben forumda öyle gördüm ince saclar boyayı hızla emer ama senin saclar dipler yanmıs sanıırım. En son ne zaman boyadın acınca sacını tekrar 3 yada 4 hafta sonra tekrar boya

Şimdilik Buradayım. Atarsan yardımcı oluruz .Yöö gayet sağlıklı. İnce telli evet. En son 2 hafta oldu tam, maviyi yeniledim. Dur ben sana gafamın fotisini atayım yemekten sonra![]()
sen bana atmadığın kafanı, büyücüye mi atacaksın???! 361272 hafta oldu……Yöö gayet sağlıklı. İnce telli evet. En son 2 hafta oldu tam, maviyi yeniledim. Dur ben sana gafamın fotisini atayım yemekten sonra![]()
Sevgilim yok gibi hissetmiyorum sayende biliyon mu… her boka Trip atıyon lanet kadın ahahamsmckxncbcsen bana atmadığın kafanı, büyücüye mi atacaksın???! 361272 hafta oldu……
kaçıncı denemen?uzmanlar duyurdu: tütün sarmak yüksek zeka belirtisi ama bu kadar iyi sarmak obsesif kompulsif bozukluğa işaretmiş...
Ekli dosyayı görüntüle 107242
picasso'nun 40 yıl artı 5 dakika hikayesini bildin mi?kaçıncı denemen?
bildim o zaman en kısa sürede akciğer filmi...picasso'nun 40 yıl artı 5 dakika hikayesini bildin mi?
sen içiyor musunbildim o zaman en kısa sürede akciğer filmi...